4.5
  • 5
    2
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

iPad Pro 11" Wi-Fi + Cellular 64GB Silver* Používaný*


507,00 €
s DPH

422.5 € bez DPH


Používané zariadenie vo výbornom stave so žiadnymi alebo minimálnymi známkami opotrebenia. Zariadenie pred zaradením do predaja bolo otestované. Na používané zariadenie poskytujeme záruku 12 mesiacov. model 2018...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: MU0U2FD/A
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Používané zariadenie vo výbornom stave so žiadnymi alebo minimálnymi známkami opotrebenia. Zariadenie pred zaradením do predaja bolo otestované. Na používané zariadenie poskytujeme záruku 12 mesiacov.

model 2018

11-palcový iPad Pro má vyspelý Liquid Retina displej, ktorý siaha od okraja k okraju. Face ID, čo umožňuje iPad Pro bezpečne odomknúť, prihlásiť sa do aplikácií a zaplatiť obyčajným pohľadom. Čip A12X Bionic, ktorý je rýchlejší než väčšina PC notebookov a s rezervou zvláda profesionálne aplikácie. Batériu na celý deň. Wi-Fi a 4G LTE Advanced. Cez milión aplikácií v App Store vrátane tých, ktoré podporujú rozšírenú realitu. A nová Apple Pencil a Smart Keyboard Folio, s ktorými je ešte jednoduchšie byť tvorivý a produktívny. Donúti ťa prehodnotiť, čoho je iPad schopný. A čoho je schopný počítač.

Kľúčové vlastnosti
- 11-palcový Liquid Retina displej od okraja k okraju s technológiami ProMotion, True Tone a so širokým farebným rozsahom
- Čip A12X Bionic s Neural Enginom
- Face ID pre bezpečné overovanie
- 12MP zadný fotoaparát, 7MP TrueDepth predný fotoaparát
- Štyri reproduktory so širším stereo zvukom
- Wi-Fi 802.11ac a mobilné dáta 4G LTE Advanced
- Výdrž batérie až 10 hodín
- Konektor USB-C na nabíjanie a pripojenie doplnkov
APPLE
MU0U2FD/A

Tabuľka dát

Operačný systém
iOS
Farba
Strieborná
Kategória
Apple iPad
Model
iPad Pro
Pripojenie
Wi-Fi + Cellular
Kapacita disku
64 GB
Uhlopriečka
11"
Rok
2018