5
  • 5
    1
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

iPad Pro 12.9" Wi-Fi 1TB Silver


1 420,14 €
s DPH

1183.45 € bez DPH


model 201812,9-palcový iPad Pro má vyspelý Liquid Retina displej, ktorý siaha od okraja k okraju. Face ID, čo umožňuje iPad Pro bezpečne odomknúť, prihlásiť sa do aplikácií a zaplatiť obyčajným pohľadom. Čip A12X ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: MTFT2FD/A
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
model 2018

12,9-palcový iPad Pro má vyspelý Liquid Retina displej, ktorý siaha od okraja k okraju. Face ID, čo umožňuje iPad Pro bezpečne odomknúť, prihlásiť sa do aplikácií a zaplatiť obyčajným pohľadom. Čip A12X Bionic, ktorý je rýchlejší než väčšina PC notebookov a s rezervou zvláda profesionálne aplikácie. Batériu na celý deň. Cez milión aplikácií v App Store vrátane tých, ktoré podporujú rozšírenú realitu. A nová Apple Pencil a Smart Keyboard Folio, s ktorými je ešte jednoduchšie byť tvorivý a produktívny. Donúti ťa prehodnotiť, čoho je iPad schopný. A čoho je schopný počítač.

Kľúčové vlastnosti

- 12,9-palcový Liquid Retina displej od okraja k okraju s technológiami ProMotion, True Tone a so širokým farebným rozsahom
- Čip A12X Bionic s Neural Enginom
- Face ID pre bezpečné overovanie
- 12MP zadný fotoaparát, 7MP TrueDepth predný fotoaparát
- Štyri reproduktory so širším stereo zvukom
- Wi-Fi 802.11ac
- Výdrž batérie až 10 hodín
- Konektor USB-C na nabíjanie a pripojenie doplnkov
APPLE
MTFT2FD/A
190198819017

Tabuľka dát

Farba
Strieborná
Kategória
Apple iPad
Model
iPad Pro 12.9"
Kapacita disku
1 TB
Uhlopriečka
12,9"