Rolling Square inCharge PRO - nabíjací a dátový kábel, USB-Lightning


19,26 €
s DPH

16.05 € bez DPH


Zariadenie:Mobil, Tablet; Druh príslušenstva:Káble a redukcie
Dostupnosť: nie je skladom Kód: RS-PROBAR
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Rolling Square inCharge PRO - nabíjací a dátový kábel, USB-Lightning

Ako často sa vám stáva, že potrebujete nabiť telefón, ale nemáte po ruke vhodný kábel? A čo ostatné elektronické zariadenia, ktoré používate každý deň? S najmenším dátovým a nabíjacím káblom na svete vás nič nezaskočí.

Vďaka radu káblov na kľúče inCharge Pro od švajčiarskej spoločnosti Rolling Square je problém s vybitou batériou minulosťou. Vďaka nim budete môcť používať ktorýkoľvek zo 7 biliónov portov USB a USB-C na celom svete. Okrem nabíjania zvládajú veľmi rýchlo aj prenos dát a synchronizáciu.

Kábel možno jednoducho premeniť na kompaktný prívesok jednoduchým zacvaknutím silných magnetov umiestnených v konektoroch. Postarajú sa o to, aby s vami zariadenie inCharge Pro držalo krok a aby ste ho počas svojich dobrodružstiev nestratili.

Samozrejmosťou je použitie najkvalitnejších a mimoriadne odolných materiálov. Tie chránia jednotlivé komponenty kábla a zaručujú jeho dlhú životnosť. Okrem viac ako milióna predaných kusov potvrdzuje jedinečnosť zariadenia inCharge Pro aj jeho certifikácia MFi.

- Dátový a nabíjací kábel z USB na Lightning
- Rýchlosť prenosu dát až 480 Mb/s
- Praktický tvar prívesku na kľúče
- Prémiové materiály
- Certifikát MFi.

NONAME
RS-PROBAR
7640170469219

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Zariadenie
Mobil
Tablet
Druh príslušenstva
Káble a redukcie