Prestigio ReVolt A7, luxusná nabíjačka pre APPLE, prevedenie kov a sklo, space grey


64,08 €
s DPH

53.4 € bez DPH


...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: PCS107A_SG
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.


NABÍJA AŽ TRI ZARIADENIA SÚCASNE

Pomocou zariadenia Revolt A7 môžete nabíjat až tri zariadenia naraz. Funguje s akýmkolvek modelom iPhone alebo AirPods a je vybavené aj integrovanou nabíjackou hodiniek Apple Watch. ReVolt A7 ponúka dostatok výkonu pre všetky tieto zariadenia: 10 W pre smartfóny, 5 W pre slúchadlá a 2,5 W pre hodinky.

ŽIADNE KÁBLE

Popri zariadeniach Apple je ReVolt A7 kompatibilný aj s akýmkolvek zariadením, ktoré podporuje štandard bezdrôtového nabíjania Qi. Zabudnite na zamotané káble pri nabíjaní! Kedže je toto zariadenie vybavené príslušným rozhraním, môžete bezdrôtovo nabíjat až dva telefóny (kompatibilný iba s iPhone 12 mini). LED indikuje úplné nabitie vašich zariadení.

DOKONALÉ RIEŠENIE DO DOMÁCNOSTI A KANCELÁRIE

ReVolt A7 umožnuje na jednom mieste nabíjat až tri zariadenia. Takisto sa pýši kompaktnými rozmermi a prevádzkou bez káblov, takže na stole alebo nocnom stolíku nezaberie vela miesta. Vdaka všetkým týmto výhodám je ReVolt A7 dokonalé riešenie do domácej kancelárie alebo na pracovisko.

NON-STOP VIDEO

ReVolt A7 dokáže nabíjat smartfóny s hrúbkou puzdra až 4 mm. Kedže zariadenie sa dá umiestnit nastojato alebo naležato, môžete aj pocas nabíjania pokracovat v sledovaní filmov. Pri dodávaní štavy do svojho zariadenia teda nepotrebujete prerušovat streamovanie.

PRÉMIOVÝ DIZAJN

Ak ste milovníkom minimalizmu, ReVolt A7 bude pre vás dokonalou volbou. Kryt nabíjacej stanice je vyrobený zo šedého kovu a miesto na položenie zariadenia z tvrdeného skla. Zariadenie je navyše velmi stabilné a nebude sa šmýkat.
PRESTIGIO
PCS107A_SG
8595248151215

Tabuľka dát

Typ
Pre mobilné zariadenia
Výstupný výkon/napájanie [W]
10