Samsung Ochranné polohovacie púzdro na Tab S7+/S7 FE/S8+ čierne


41,11 €
s DPH

34.26 € bez DPH


Maximálna ochrana zo všetkých stránNastaviteľný uhol pre pohodlné sledovanie a zábavuPriestor pre uloženie pera S PenŠpeciálne pánt umožní zmeniť sklon vášho tabletu Galaxy Tab S7+/S7 FE/S8+ tak, ako sami budete...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: EF-RT730CBEGWW
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Maximálna ochrana zo všetkých strán
Nastaviteľný uhol pre pohodlné sledovanie a zábavu
Priestor pre uloženie pera S Pen
Špeciálne pánt umožní zmeniť sklon vášho tabletu Galaxy Tab S7+/S7 FE/S8+ tak, ako sami budete chcieť. Ľahko nastaviteľný pozorovací uhol v rozmedzí od 30 do 75 stupňov uľahčí sledovanie filmov či seriálov z pohodlia gauča a nechá vás nerušene relaxovať. A keď je čas vypraviť sa na cestu, jednoducho puzdro zložíte a vydáte sa v ústrety novým dobrodružstvám.

Ochranné polohovacie puzdro chráni okrem tabletu pred poškodením aj vaše chytré pero S Pen. To pohodlne vložíte do priestoru po strane a budete ho mať všade so sebou, pripravené na okamžité použitie.

Odolné voči poškodeniu, príjemné na dotyk. Ochranné polohovacie puzdro vyniká spevnenými chrbtom z polykarbonátu, ktorá poskytnú spoľahlivú ochranu ako zadnej strane, tak i rohom tabletu Galaxy Tab S7+/S7 FE/S8+. Zároveň pohladí vašu ruku pri každom uchopení.

Kompatibilné modely:Galaxy Tab S7+/S7 FE/S8+

Rozmery (Š x V x H):298,73 × 191,44 × 13,15 mm

Váha:357,7 g
SAMSUNG
EF-RT730CBEGWW
8806092317895

Tabuľka dát

Farba
Modrá
Určenie
Pre tablety
Kompatibilné s
Galaxy Tab S7/S8