Video súprava ProMounts Creator


92,43 €
s DPH

77.03 € bez DPH


Zariadenie:Mobil; Druh príslušenstva:Ostatné príslušenstvo
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 114007
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Súprava PRO-mounts Cre8tor Video Kit sa dodáva ako kompletná súprava ALL-in-1, čo znamená, že máte všetko, čo potrebujete na okamžité spustenie nahrávania alebo živého vysielania, napríklad obsahuje kondenzátorový mikrofón na nahrávanie vášho hlasu a na pripojenie ku každému smartfónu vďaka dodanému konvertoru Mic plug na Android a adaptéru MFI Lightning.

Profesionálne vysielanie z vlastnej spálne.

Použitie prstencového svetla vám dodá profesionálny nádych vašich záberov, pretože ho používajú profesionálni fotografi na zvýraznenie detailných záberov bez akýchkoľvek efektov tieňov.Použitie dodaného držiaka na telefón vám dáva možnosť pripevniť smartfón do stredu prstencového svetla, takže pri nahrávaní vytvoríte najbohatšie farby bez rušivých tieňov.

Celú súpravu dopĺňa teleskopický držiak na stôl s ťažkou kovovou pätkou, takže pri používaní spolu so smartfónom a prstencovým svetlom nespadne. Mikrofón nevyžaduje externé napájanie a ľahko sa umiestňuje do dodaného stojana.

Táto súprava All-in-1 obsahuje všetky nástroje, ktoré potrebujete na začatie práce:









.

NONAME
114007
8719274449041

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Zariadenie
Mobil
Druh príslušenstva
Ostatné príslušenstvo