Prestigio Click&Touch 2 USB type C,, Bluetoth 4,2, do 10m, batéria 1800mA,


78,48 €
s DPH

65.4 € bez DPH


VHODNÉ PRE KAŽDÉHOAplikácia Clevetura umožňuje prispôsobiť polohu dotykovej oblasti len pre seba. Celý povrch môže byť citlivý na dotyk alebo len na jeho pravú alebo ľavú stranu. Vďaka tejto funkcii je používanie clic...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: PSKEY2SGEN
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
VHODNÉ PRE KAŽDÉHO
Aplikácia Clevetura umožňuje prispôsobiť polohu dotykovej oblasti len pre seba. Celý povrch môže byť citlivý na dotyk alebo len na jeho pravú alebo ľavú stranu. Vďaka tejto funkcii je používanie click&touch 2 výhodné pre praváka aj ľaváka.

ĽAHKO POUŽÍVATEĽNÉ DOTYKOVÉ MULTIMEDIÁLNE POSUVNÍKY
Teraz je oveľa príjemnejšie sledovať vaše obľúbené filmy pomocou klávesnice Click&Touch 2. Potrebný bod vo videu môžete ľahko nájsť potiahnutím prsta na ľavej strane horného riadka klávesnice. Pravá strana sa používa na nastavenie rozsahu zvuku pohodlného pre vás.

UŽITE SI PÍSANIE
Pri písaní na Click&Touch 2 nepocíťte žiadne nepohodlie, pretože klávesy s nožnicami sú stláčajú rovnako ako na notebooku. Písanie sa zmení na rýchly, presný a pohodlný proces, keď máte hmatovú klávesnicu a 1,5 mm rozsah stlačenia klávesy.

SKUTOČNE INTELIGENTNÁ KLÁVESNICA
Budete prekvapení, keď sa dozviete počet rôznych užitočných nastavení pre túto klávesnicu. Aplikácia Clevetura umožňuje nielen aktualizovať firmvér na najnovšiu verziu, ale aj upraviť veľkosť dotykovej zóny a jej polohu, ako aj zmeniť nastavenia citlivosti kurzora a vybrať profily nastavení pre iPadOS, Mac OS, Android a Windows.

JEDNA KLÁVESNICA PRE VŠETKY ZARIADENIA
Potrebujete ovládať viacero zariadení? Click&Touch 2 zvládne túto úlohu jednoduchšie, než si myslíte, pretože môže byť pripojená k 4 zariadeniam súčasne. Na tento účel existujú tri kanály Bluetooth a konektor USB typu C. Click&Touch 2 je kompatibilný s mobilnými zariadeniami, hernými konzolami, počítačmi, interaktívnymi panelmi a samozrejme Smart TV.

A ČO IPAD? IPAD TIEŽ!
Musíte súhlasiť s tým, že postup písania môže byť oveľa rýchlejší a pohodlnejší pri používaní normálnej klávesnice než klávesnice na obrazovke. Click&Touch 2 zmení váš Apple tablet na prenosný počítač, kedykoľvek ho budete potrebovať. Stačí ho pripojiť cez Bluetooth a používať kurzor a bežné gestá iPadu na klávesnici pre pohodlný pracovný zážitok
PRESTIGIO
PSKEY2SGEN
8595248151505

Tabuľka dát

Typ
Bezdrôtová bluetooth
Hráčska
Nie