Samsung obal na Galaxy Tab A7 s klávesnicou, sivá


68,81 €
s DPH

57.34 € bez DPH


Mobilita a pohodlie na mieru pre vás. Puzdro s magnetom nielen ochráni zariadenia, ale tiež rozšíri jeho funkčnosť spoločne s klávesnicou. Galaxy Tab A7 spolu s puzdrom doplní vašu každodennú rutinu. Podľa potreby vymieňa...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: EF-DT500UJEGEU
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Mobilita a pohodlie na mieru pre vás.
Puzdro s magnetom nielen ochráni zariadenia, ale tiež rozšíri jeho funkčnosť spoločne s klávesnicou. Galaxy Tab A7 spolu s puzdrom doplní vašu každodennú rutinu. Podľa potreby vymieňajte iba puzdro alebo klávesnicu.

Obal knihy má klávesnicu QWERTY a pripojenie Bluetooth, vďaka čomu je práca oveľa jednoduchšie. Vždy píšte pohodlne, nech ste kdekoľvek - na cestách alebo v kaviarni. Puzdro tiež nie je nutné nabíjať, pretože je napájané vymeniteľnými batériami.

Špecifikácia
Farba: Šedá
Vhodné pre modely: Galaxy Tab A7
Rozhranie: Bluetooth 4.2
Počet kláves: 64
Rozmery: 252,5 x 260,8 x 6,7 mm
Hmotnosť: 232 g
SAMSUNG
EF-DT500UJEGEU
8806090963094

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Určenie
Pre tablety
Kompatibilné s
Galaxy Note