4.76
  • 5
    32
  • 4
    8
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0

Prestigio Garda, automatický otvárač vína, Somelier sada


49,86 €
s DPH

41.55 € bez DPH


Profesionálny AUTOMATICKÝ OTVÁRAČ VÍNAGarda je moderná štýlová automatická vývrtka, ktorá ľahko otvorí každú fľašu vína. Konštrukcia vývrtky zabraňuje akýmkoľvek ťažkostiam pri používaní. Stačí umiestniť fľašu zvisle, pevne pri...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: PWO105SL


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Profesionálny AUTOMATICKÝ OTVÁRAČ VÍNA


Garda je moderná štýlová automatická vývrtka, ktorá ľahko otvorí každú fľašu vína. Konštrukcia vývrtky zabraňuje akýmkoľvek ťažkostiam pri používaní. Stačí umiestniť fľašu zvisle, pevne priložiť vývrtku, stlačiť tlačidlo a za pár sekúnd naplniť svoje poháre obľúbeným vínom!






OTVORÍ AŽ 50 FĽAŠÍ BEZ DOBÍJANIA

Garda je moderná metóda na otváranie fliaš bez nutnosti dobíjania prístroja po každom použití. Na jedno nabitie Garda ľahko otvorí až 50 fliaš! Otvárač na víno sa nabíja z kompaktnej bezdrôtovej nabíjacej základne a funguje autonómne. Nie sú tu žiadne ďalšie vodiče, konektory alebo zástrčky.





INTEGROVANÁ Vákuová pumpa

Integrovaná vákuová pumpa pomôže zachovať kvalitu vína, aj keď fľašu po otvorení dlho skladujete. Pumpa vypumpuje vzduch a vytvorí vákum, ktorý zabráni oxidácii a predĺži životnosť vášho obľúbeného vína.





SOMMELIERSKA SADA

Garda nie je len vývrtka, je to kompletná someliérska sada, ktorá obsahuje: nôž na rezanie fólie, prevzdušňovač na nasýtenie vína vzduchovými bublinami pri plnení pohára, aby sa odhalila jeho chuť, a vákuovú pumpu s uzávermi vákuovej fľaše na dlhodobé skladovanie. vášho obľúbeného nápoja. Garda je perfektný darček pre profesionálov i amatérov.





PREMIUM DIZAJN

Automatický otvárač na víno Garda je kombináciou štýlu, užitočnosti a elegancie. Tento vínový doplnok s kovovým rámom a minimalistickým dizajnom sa perfektne hodí do každého interiéru
PRESTIGIO
PWO105SL
8595248150317

Tabuľka dát

Typ
Ostatné