Prestigio animovaný batoh s LED displejom, 42x31,5x15cm, Displej 64x64, čierny


70,73 €
s DPH

58.94 € bez DPH


ZDÔRAZNITE SVOJU JEDINEČNOSŤ S BATOHOM LEDMELEDme je moderný batoh s 13,9” LED displejom. Pripojte ho k smartfónu alebo tabletu pomocou špeciálnej aplikácie a môžete kedykoľvek meniť jeho dizajn podľa svojho vzhľadu, št...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: PBLED122BK
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
ZDÔRAZNITE SVOJU JEDINEČNOSŤ S BATOHOM LEDME
LEDme je moderný batoh s 13,9” LED displejom. Pripojte ho k smartfónu alebo tabletu pomocou špeciálnej aplikácie a môžete kedykoľvek meniť jeho dizajn podľa svojho vzhľadu, štýlu alebo nálady. Použite akýkoľvek obrázok, súbor GIF alebo text, prípadne si vytvorte vlastnú animáciu, ktorá sa bude zobrazovať na obrazovke.


BEZPEČNOSŤ
Reflexné prvky a jasný displej s rozlíšením 64 × 64 obrazových bodov zviditeľnia vás aj vaše deti na ulici v noci alebo v zlom počasí. Potrebujete skryť dokumenty alebo peniaze? Zips na batohu je úplne neviditeľný a ochráni pred krádežou. Na ochranu svojich cenností pred votrelcami môžete tiež použiť skryté vrecko so zipsom na zadnej strane. S batohom LEDme sa budete cítiť bezpečne!


PRIPOJENIE BLUETOOTH
Batoh LEDme sa pripája k vášmu smartfónu prostredníctvom rozhrania Bluetooth. Nemá vplyv na pripojenie k Wi-Fi ani k mobilnému internetu, takže môžete i naďalej sledovať sociálne siete a uskutočňovať hovory bez obmedzení. Bluetooth tiež umožňuje nastavovať jasné animácie a v priebehu sekúnd vytvárať kreatívne nápisy.


APLIKÁCIA PRESTIGIO LEDME
Displej je synchronizovaný s vaším smartfónom pomocou aplikácie Prestigio LEDme. Môžete nahrávať obrázky z galérie, vyberať GIF animácie z knižnice alebo si vytvárať vlastné, a po rozdelení na jednotlivé políčka pridávať nové prvky.


KOMFORT
LED batoh má objem 22 litrov a je vybavený 10 vreckami. Zmestí sa doň všetko potrebné: notebook, tablet, dokumenty, peňaženka, kľúče a ďalšie drobnosti. Mimoriadne odolné remene sa dajú nastaviť a tuhé ortopedické puzdro podopiera váš chrbát a pomáha udržiavať správne držanie tela. Plánujete výlet? Pripevnite batoh na kufor pomocou špeciálneho remeňa.


PRAKTICKÉ POUŽITIE
LEDme je ideálny batoh na každodenné použitie. Výrobca zabezpečil odolnosť voči prachu a vlhkosti. Je vyrobený z vysokokvalitného materiálu odolného voči vlhkosti a dopĺňa ho spoľahlivé značkové príslušenstvo. Dokáže odolať mrholeniu, silnému sneženiu, prašnej búrke a ďalším rozmarom počasia: v batohu LEDme budete mať svoje veci v bezpečí a prežijú bez poškodenia.
PRESTIGIO
PBLED122BK
8595248150485

Tabuľka dát

Určenie
Univerzálne