Prestigio SUPREME Speaker TWS, BT čierny


43,20 €
s DPH

36 € bez DPH


Magnetický dizajn Prestigio Supreme stelesňuje technologický magnetizmus, ktorý dokáže spojiť v priebehu sekundy dva 8 W reproduktory do jedného a priniesť výkonný 16 W zvuk. Ak chcete, aby zvuk vyplnil celý priestor, stač?...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: PSS116SBK
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Magnetický dizajn
Prestigio Supreme stelesňuje technologický magnetizmus, ktorý dokáže spojiť v priebehu sekundy dva 8 W reproduktory do jedného a priniesť výkonný 16 W zvuk. Ak chcete, aby zvuk vyplnil celý priestor, stačí umiestniť dva reproduktory do rôznych kútov miestnosti. A ak vyžadujete silu, spojte tieto dva reproduktory do jedného. Vďaka silným magnetom sa reproduktory pritiahnu k sebe prakticky okamžite.


Až 15 hodín zvuku
Integrovaná batéria s vysokou kapacitou zaisťuje až 15 hodín prehrávania vašich obľúbených skladieb. Stačí vytvoriť fantastický playlist, stretnúť sa s priateľmi a užiť si skvelé chvíle! Na nabíjanie zariadenia sa používa flexibilný port USB typu C.


Skutočné bezdrôtové stereo
Svoj najlepší potenciál odhalí Supreme práve vtedy, keď budete potrebovať naozaj bezdrôtové stereo. Je určený na vytvorenie vhodnej atmosféry na hlučnom večierku alebo pri romantickej večeri. TWS vám zabezpečí excelentný zvuk.


Režim hlasitého odposluchu
Ak vám pri počúvaní hudby cez reproduktor pripojený k smartfónu niekto zavolá, môžete v hovore pokračovať prostredníctvom reproduktora, ktorý obsahuje integrovaný mikrofón. Hudba sa zastaví, po skončení hovoru sa však jej prehrávanie automaticky obnoví.


Pracovný dosah Bluetooth až 36 metrov
Pripojte stereo reproduktor k zdroju zvuku prostredníctvom bezdrôtového rozhrania Bluetooth s pracovným dosahom až 10 m v interiéri a 36 m v exteriéri. So smartfónom sa môžete voľne pohybovať po dome alebo vonku a nemusíte sa obávať, že bude dochádzať k výpadkom hudby.


Trendový dizajn a tri svieže farby
Supreme poskytuje zvuk vysokej kvality v štýlovom a pohodlnom puzdre. Prichádza s elegantným oválnym tvarom, hladkými líniami a troma jasnými farbami: červenou, čiernou a bielou. Stereo reproduktor sa dokonale hodí do akéhokoľvek interiéru: pôsobivo bude vyzerať nielen na nočnom stolíku a konferenčnom stole, ale aj priamo vo vašej pracovni. Reproduktor je veľmi ľahký a pohodlne sa prenáša vďaka svojmu puzdru z mäkkého silikónu a kovovej pracke.


Používanie reproduktora s hlasovými asistentmi
Reproduktor vám poskytne ešte viac pohodlia a zábavy s minimom zbytočných úkonov. Môžete ho používať s hlasovými asistentmi Siri a Google Now a mať aktuálne informácie o najnovších udalostiach. Požiadajte hlasového asistenta o nastavenie budíka alebo si nechajte prečítať najnovšie správy počas cesty do práce či na dôležité stretnutie.

PRESTIGIO
PSS116SBK
8595248149977

Tabuľka dát

Systém
Bezdrôtové, bluetooth