Prestigio Grafénová PowerBanka, nabíja viacero zariadení, viacúrovňový bezpečnostný systém, 10 000 mAh


56,81 €
s DPH

47.34 € bez DPH


Prvá európska grafénová powerbankaExterná powerbanka Graphene PD sa odlišuje od ostatných použitím tej najmodernejšej technológie na trhu: je založená na graféne. Znamená to, že batéria sa nebude preťažovať ani poča...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: PPB111GSG
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prvá európska grafénová powerbanka
Externá powerbanka Graphene PD sa odlišuje od ostatných použitím tej najmodernejšej technológie na trhu: je založená na graféne. Znamená to, že batéria sa nebude preťažovať ani počas rýchleho nabíjania a jej životnosť trojnásobne presiahne životnosť tradičnej externej powerbanky.


3 konektory na nabíjanie viacerých prístrojov
Potrebujete nabíjať viac zariadení naraz? Žiaden problém! Powerbanka Graphene PD 10 000 mAh je vybavená jedným USB portom typu C a dvoma typu 3.0, ktoré umožňujú používateľom pripojiť až tri zariadenia naraz – od smartfónov a slúchadiel až po Bluetooth reproduktory. Ide o dokonalé riešenie pre veľkú skupinu, ktorá používa spoločnú powerbanku.


Univerzálne bezdrôtové rozhranie
Vďaka funkcii bezdrôtového nabíjania je powerbanka Graphene PD kompatibilná s akýmikoľvek prístrojmi, ktoré podporujú normu Qi. Na nabíjanie batérie nebudete potrebovať žiadne vodiče: zariadenie stačí položiť na prenosnú powerbanku.


Rýchle nabíjanie pre maximálne pohodlie
Vďaka powerbanke Graphene PD môžete nabíjať svoje prístroje rýchlejšie než kedykoľvek predtým. Výkon nabíjania 18 W obnoví batériu vždy, keď to budete potrebovať.


Graphene PD sa nabíja 3,5-násobne rýchlejšie
Špeciálna 60 W nabíjačka integrovaná v powerbanke Graphene PD dokáže nabiť powerbanku 3,5-krát rýchlejšie, než je bežné u konkurencie. Zaberie to iba 50 minút! Už viac nemusíte čakať na nabíjanie powerbanky po celú noc.


Viacúrovňový bezpečnostný systém
Powerbanka Graphene PD je tiež vybavená viacúrovňovým bezpečnostným nabíjacím systémom, ktorý plne zodpovedá medzinárodným normám. Stačí k nej pripojiť zariadenie, ktoré chcete nabiť, a o bezpečnosť sa nemusíte starať.


Prémiový dizajn
Obal powerbanky je vyrobený z kovu a tvrdeného skla. Je to presne ten druh výrobku, ktorý používateľa osloví nielen svojimi technickými parametrami, ale aj elegantným vzhľadom. Premyslene navrhnutý zovňajšok obsahuje displej s informácie o aktuálnej úrovni nabitia a zostávajúcej životnosti batérie. Príjemný bonus a extra ochranu poskytuje štýlové puzdro vyrobené z prírodnej kože.
PRESTIGIO
PPB111GSG
8595248149618

Tabuľka dát

Systém
Kompaktné