Apple Smart Folio for iPad Pro 11-inch (2nd generation) - Deep Navy


76,00 €
s DPH

63.33 € bez DPH


Praktický ochranný kryt pre iPad Pro 11'' (2 gen.)...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: MGYX3ZM/A
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Praktický ochranný kryt pre iPad Pro 11'' (2 gen.)



Obal je plne kompatibilný s novým iPadom Pro 11" 3.generácie



Smart Folio pre iPad Pro je vyrobené z jediného kusu polyuretánu a chráni prednú aj zadnú stranu zariadenia. Otvorením iPad Pro prebudí a zatvorením uspí. Preložením do rôznych pozícií urobíš zo Smart Folia stojan na čítanie, sledovanie videí, písanie alebo videohovory cez FaceTime. - spoľahlivo ochráni displej a zadnú časť iPadu pred prachom a škrabancami - vnútorná strana je z jemného mikrovlákna, ktoré chráni displej a udržiava ho čistý - bočná strana zostáva voľná pre pohodlný prístup k portom a ostatným funkciám iPadu - zachováva tenký a ľahký dizajn iPadu - funkcia automatického zobúdzania a uspávania displeja - dá sa tiež zložiť do praktického stojana na prezeranie multimédií, používanie FaceTime kamery, alebo pre pohodlné písanie - kompatibilné s iPad Pro 11'' (2-3 gen.)


APPLE
MGYX3ZM/A
194252087183

Tabuľka dát

Typ
Kryt
Farba
Modrá
Kategória
Púzdra, kryty
Určenie
Pre Apple
Určené pre
iPad Pro 11" (2020)