Samsung obal na Galaxy Tab S7+ s klávesnicou, čierna


166,73 €
s DPH

138.94 € bez DPH


Ochranný kryt s klávesnicou (Tab S7 +)Ochrana a produktivita v jednomDotyková plocha a funkčné klávesy pre pohodlnú prácuVyužite uhol 165 ° na maximum. Je to sloboda, akú ste ešte pri práci s klávesnicou a tabl...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: EF-DT970UBEGEU
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Ochranný kryt s klávesnicou (Tab S7 +)

Ochrana a produktivita v jednom
Dotyková plocha a funkčné klávesy pre pohodlnú prácu
Využite uhol 165 ° na maximum. Je to sloboda, akú ste ešte pri práci s klávesnicou a tabletom nezažili. Prispôsobiteľný kĺb ochranného krytu Book Cover Keyboard vám umožní nastaviť dokonalý uhol pre odosielanie e-mailov, blogovanie, štúdium a všetko, čo budete potrebovať.

S ochranným krytom Book Cover Keyboard bude vaša práca oveľa jednoduchšia. Širší trackpad a intuitívne funkčné klávesy vám poskytnú ničím nerušený zážitok pri používaní. A pomocou riešenia DEX môžete pracovať ako na počítači pomocou jediného kliknutia.

Rozhranie: POGO
Počet kláves: 80
Systémové požiadavky: Android 5.0 alebo vyšší
Touch Pad, Touch Screen: Touch Pad

Rozmery (Š x V x H): 285,3 × 191,4 × 14,7 mm
Váha: 505 g
SAMSUNG
EF-DT970UBEGEU
8806090612466

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Určenie
Pre tablety