4.76
  • 5
    16
  • 4
    5
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Canyon GC-7, Nightfall, pohodlné herné kreslo


233,96 €
s DPH

194.97 € bez DPH


Pohodlné a štýlové kreslo pre dlhú hru a prácu navrhnuté inžiniermi spoločnosti Canyon! Toto herné kreslo má dlhú životnosť vďaka kovovému rámu s hrúbkou 1,5 mm a silnej a stabilnej kovovej základni s polyuretánovými kolesami. Hustá výplň s...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: CND-SGCH7


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Pohodlné a štýlové kreslo pre dlhú hru a prácu navrhnuté inžiniermi spoločnosti Canyon! Toto herné kreslo má dlhú životnosť vďaka kovovému rámu s hrúbkou 1,5 mm a silnej a stabilnej kovovej základni s polyuretánovými kolesami. Hustá výplň s pamäťovým efektom a vysoko kvalitným poťahom z ekologickej kože poskytuje maximálny komfort. Aby sme si mohli oddýchnuť bez straty kontroly nad hrou, je tu pohodlná sklápajúca sa opierka s dobre navrhnutou podporou hlavy a dolnej časti chrbta, ktorá môže byť uzamknutá v akomkoľvek uhle medzi 90° a 150 °. Môžete si vybrať najpohodlnejší uhol sklonu stoličky pomocou vstavaného mechanizmu "motýľa". Lakťové opierky sa pohybujú hore a dole, dopredu a dozadu a 15° dovnútra a von, aby poskytli extra pohodlie pre vaše ruky. Posaďte sa a ponorte sa do hry. Toto kreslo vám pomôže získať skutočný odpočinok!







Špecifikácie:

Hustá penová výplň s pamäťovým efektom

Vysoko kvalitná ekologická koža

1,5 mm hrubý kovový rám

3D nastaviteľné lakťové opierky

"Butterfly" mechanizmus

Nastaviteľná opierka chrbta 90°-150°

Posledná generácia plynového zdvíhacieho mechanizmu triedy 4

Pohodlná opierka hlavy

Podpora spodného chrbta

Kovová základňa

Tiché polyuretánové kolesá 60 mm

Maximálne zaťaženie do 150 kg




Recenzia:





CANYON
CND-SGCH7
5291485006617

Tabuľka dát

Status Dodávky
Tovar na príjme