4.59
  • 5
    19
  • 4
    6
  • 3
    1
  • 2
    1
  • 1
    0

Držiak na tablet do auta MODECOM MC-THC01


18,05 €
s DPH

15.04 € bez DPH


Pre splnenie očakávaní zákazníkov, sme našu ponuku rozšírili o produkt, vďaka ktorému môžete využívať funkcie multimediálnych tabletov aj vnútri svojich vozidiel. MODECOM MC-THC01 je vyrobený z najkvalitnejších materiálov (ABS + guma + sili...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: UT-MC-THC01


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Pre splnenie očakávaní zákazníkov, sme našu ponuku rozšírili o produkt, vďaka ktorému môžete využívať funkcie multimediálnych tabletov aj vnútri svojich vozidiel. MODECOM MC-THC01 je vyrobený z najkvalitnejších materiálov (ABS + guma + silikón), univerzálny držiak do auta je určený pre použitie s tabletmi s uhlopriečkou displeja v rozmedzí od 7 do 8". V závislosti od vašich potrieb, môže byť držiak MODECOM MC-THC01 namontovaný buď na sklo, alebo pomocou špeciálneho silikónu na palubnú dosku. Rotačná štruktúra modelov MC-THC01 bola navrhnutá pre čo najefektívnejšie a pohodlnejšie používanie všetkých nevyhnutných funkcií (predovšetkým v aute), napr.: GPS navigácia, hudobný prehrávač. Produkt je dostupný v univerzálnej čiernej farbe a prispôsobený každému druhu tabletu.

Materiál: ABS + guma + silikón
Rozmery: 13.5 x 9 x 23cm
Hmotnosť: 250 g
Kompatibilita: tablety s uhlopriečkou displeja od 7 do 8”
Farba: klasická čierna
Montážne miesto: čelné sklo alebo palubná doska
_neurčený
UT-MC-THC01

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Výška
192 mm
Viac informácií
www.modecom.eu [LINK]
Šírka
102 mm
Čistá hmotnosť
250 g
Dĺžka
156 mm
Druh produktu
držiak do auta