Samsung polohovacie púzdro pre Galaxy TAB S2, 9,7", biele


45,74 €
s DPH

38.12 € bez DPH


Štýlový dizajn.Získajte štýlový upgrade. Vyrobený z materiálu, ktorý je mäkký ako koža a dostupný v štyroch atraktívnych farbách. Spoľahlivá ochrana bez dopadu na celkovú hrúbku.Všestranný viacpolohový st...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: EF-BT810PWEGWW
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Štýlový dizajn.
Získajte štýlový upgrade. Vyrobený z materiálu, ktorý je mäkký ako koža a dostupný v štyroch atraktívnych farbách. Spoľahlivá ochrana bez dopadu na celkovú hrúbku.

Všestranný viacpolohový stojan.
Tri nastaviteľné polohy pre pohodlnejšie zážitok z interakcie s médiami. Režim písania použite pri písaní správ a poznámok. Dotykový režim využijete pri surfovaní po webe a čítanie. Do režimu sledovania prepnite keď si prajete nerušene sledovať obľúbené filmy.

Odolná ochrana.
Jedinečná ochrana proti nárazom a poškriabaniu. Chráni prednú stranu, hrany a zadnú stranu vášho zariadenia.

Funkcia automatického zapnutia / vypnutia displeja.
Ak sa zariadenie nachádza v pohotovostnom režime, otvorenie puzdra automaticky zapne displej. Zatvorením puzdra dôjde k vypnutiu displeja. Tým dochádza k úspore energie - a nie je treba stlačiť žiadne tlačidlo.

Rozmery: 171,15 x 239,5 x 10,7 mm
Hmotnosť: 234,87 g
SAMSUNG
EF-BT810PWEGWW
8806086831161

Tabuľka dát

Farba
Biela
Určenie
Pre tablety
Kompatibilné s
Galaxy Tab