Samsung polohovacie púzdro pre Galaxy TAB S, 10, 5", White


50,65 €
s DPH

42.21 € bez DPH


Praktické polohovacie puzdro s označením EF-BT800 je určené pre multimediálne tablety Samsung Tab S 10.5. Toto puzdro ochráni Váš prístroj pri prenášaní pred drobným poškodením, nečistotami a prachom. Puzdro je vyrobené z ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: EF-BT800BWEGWW
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Praktické polohovacie puzdro s označením EF-BT800 je určené pre multimediálne tablety Samsung Tab S 10.5. Toto puzdro ochráni Váš prístroj pri prenášaní pred drobným poškodením, nečistotami a prachom. Puzdro je vyrobené z vysoko kvalitnej syntetickej kože. Samozrejmosťou je tiež funkcia pre automatické vypnutie / zapnutie displeja tabletu pri otvorení / zatvorení puzdra.

Ochranné púzdro EF-BT800 má ešte jednu funkciu a tou je možnosť ho zložiť do podoby polohovacieho stojančeku (troch uhly pohľadu), ktorý vám veľmi uľahčí sledovanie filmov na vašich cestách.
SAMSUNG
EF-BT800BWEGWW
8806086231220

Tabuľka dát

Farba
Biela
Určenie
Pre tablety
Uhlopriečka
10,5"
Kompatibilné s
Galaxy Tab