4.88
  • 5
    14
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

C-TECH PROTECT púzdro univerzálny s klávesnicou pre 9,7"-10,1" tablety, FlexGrip, NUTKC-04, čierne


18,82 €
s DPH

15.68 € bez DPH


Nové univerzálne puzdrá pre tablety zo série C-TECH PROTECT sa okamžite stanú neoddeliteľnou súčasťou Vášho tabletu. Okrem nevyhnutnej ochrany tabletu Vám totiž ponúka veľmi štýlový a moderný vzhľad v kombinácii s maxi...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: NUTKC-04B
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Nové univerzálne puzdrá pre tablety zo série C-TECH PROTECT sa okamžite stanú neoddeliteľnou súčasťou Vášho tabletu. Okrem nevyhnutnej ochrany tabletu Vám totiž ponúka veľmi štýlový a moderný vzhľad v kombinácii s maximálnou praktickosťou. Nové puzdrá C-TECH PROTECT používajú veľmi sofistikovaný systém uchytenia tabletu - FlexGrip. Jedná sa o plastové "packy", ktoré sa nasadzujú na všetky 4 rohy tabletu. Vďaka flexibilnému materiálu, ktorým sú packy spojené s puzdrom, je možné veľmi pevne tabliet v puzre uchytiť, pretože packy sú neustále sťahované k puzdru. Tento systém zaručuje maximálnu stabilitu a bezpečnosť tabletu v puzdre. Zároveň eliminuje možnosť vypadnutia tabletu zo strany puzdra, ako to býva u iných výrobcov. Puzdrá sú vyrobené z umelej kože, ktorá je vďaka svojmu hladkému povrchu ľahko utierateľná a veľmi ľahko z nej je možné odstrániť nečistoty. Všetky puzdrá majú aj veľmi praktický stojan, ktorý naozaj docení každý užívateľ, ktorý rád na tablete číta alebo sleduje filmy. Súčasťou púzdra je aj klávesnica s micro USB konektorom, ktorá je použiteľná vo všetkých tabletoch podporujúcich funkciu OTG. Všetky puzdrá sú dostupné v celkom 8 štýlových farbách - čierna, šedá, biela, červená, zelená, modrá, oranžová a ružová.

Typ: Univerzálne puzdro
Určené pre: 9,7"-10,1" tablety
Maximálny rozmer tabletu: 265 * 192mm
Materiál: Hladká umelá koža
Klávesnica: Áno, microUSB
Stojan: Áno
Farba: Čierna

Stránky o produkte:
http://www.c-tech.cz/
AMAZON
NUTKC-04B
8594125006129

Tabuľka dát

Typ
Puzdro
Kategória
Púzdra, kryty
Určenie
Pre tablety