4.45
  • 5
    20
  • 4
    9
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    2

SSD disk Kingston 480G DC450R (základná úroveň Enterprise/Server) 2.5" SATA


64,04 €
s DPH

53.37 € bez DPH


Formát:2.5"; Kapacita pevného disku (v GB):480; Rozhranie:interní Serial ATA III; Rýchlosť otáčok (v RPM):SSD; Typ disku:SSD; Veľkosť buffra (v MB):Nešpecifikované
Dostupnosť: nie je skladom Kód: SEDC450R/480G
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Dátové centrum DC450R SSD

SSD disk len na čítanie s výnimočnou predvídateľnosťou I/O a latenciou

Disk 450R (DC450R) pre dátové centrá od spoločnosti Kingston je vysoko výkonný SSD disk s rozhraním SATA 6 Gb/s, ktorý využíva najnovšiu pamäť 3D TLC NAND a je určený na serverové pracovné zaťaženie zamerané na čítanie. Tento efektívnejší SSD disk je výkonný a zároveň poskytuje výnimočnú predvídateľnosť I/O a latenciu, čo je aktuálna požiadavka na prémiové SSD disky pre dátové centrá. DC450R bol skonštruovaný podľa prísnych požiadaviek QoS spoločnosti Kingston, aby poskytoval konzistentný výkon v širokom rozsahu pracovných zaťažení náročných na čítanie a prácu s vyrovnávacou pamäťou

Podnikové SSD pre dátové centrá

Zvládne vaše obchodné požiadavky na nepretržitú prevádzku a spoľahlivosť. Disk DC450R od spoločnosti Kingston je špecializovaný súbor funkcií, ktorý umožňuje dátovým centrám vybrať si pre svoje pracovné zaťaženie lacnejší disk SSD. Spoločnosti potrebujú výsledky, aby mohli dodávať svoje produkty, riešenia a dohody o úrovni služieb (SLA). Model DC450R od spoločnosti Kingston je navrhnutý tak, aby spĺňal tieto očakávania.

Disk SSD len na čítanie

Strategicky optimalizovaný disk SSD navrhnutý s efektívnejšou sadou funkcií určenou len na čítanie. Dátovým centrám to umožní vybrať si SSD disk, ktorý je prispôsobený ich pracovnému zaťaženiu, bez toho, aby museli míňať viac na drahšie SSD disky určené len na zápis. Disk poskytuje rýchlosť I/O a časy odozvy (latencia) na zabezpečenie vysokej úrovne výkonu v pracovnej aplikácii a používateľskom rozhraní.

Aplikácia

Je ideálny pre siete na doručovanie obsahu ("CDN"), okrajové počítačové aplikácie a širokú škálu softvérovo definovaných architektúr úložísk. DC450R poskytuje staviteľom systémov a poskytovateľom cloudových služieb vysoko výkonný štandard SSD za nízku cenu, na ktorý sa môžu spoľahnúť. Kapacity* od 480 GB, 960 GB, 1,92 TB a 3,84 TB.

- Siete na doručovanie obsahu (CDN)
- Edge computing
- Poskytovatelia cloudových služieb
- Vysokorýchlostné databázy
- Nástroj SQL Server Reporting Services (SSRS),

- Návrh pre úlohy orientované na čítanie na zabezpečenie výkonu v aplikáciách náročných na čítanie
- Predvídateľný výkon a latencia náhodných vstupov/výstupov
- Konfigurovateľné nadmerné využitie
- Efektívnejší výkon pre strategicky optimalizované obchodné potreby

* Časť uvedenej kapacity pamäťového zariadenia flash sa používa na formátovanie a iné funkcie, a preto nie je k dispozícii na ukladanie. Z tohto dôvodu je skutočná kapacita dostupná na ukladanie údajov nižšia ako kapacita uvedená na produktoch. Ďalšie informácie nájdete v príručke o pamäti flash spoločnosti Kingston na adrese kingston.com/flashguide.
Kryptografické funkcie uvedené v tejto časti sú implementované vo firmvéri produktu. Funkcie kryptografického firmvéru možno meniť len počas výrobného procesu a bežný používateľ ich nemôže meniť. Výrobok je určený na inštaláciu používateľom v súlade s podrobnými pokynmi uvedenými v návode na inštaláciu dodanom s výrobkom. Preto sa môže používať bez ďalšej výraznej podpory zo strany dodávateľa..

KINGSTON
SEDC450R/480G
740617299731

Tabuľka dát

Záruka
60 Měsíc(ů)
Typ disku
SSD
Rýchlosť otáčok (v RPM)
SSD
Rozhranie
interní Serial ATA III
Formát
2.5"
Veľkosť buffra (v MB)
Nešpecifikované
Kapacita disku
480 GB
Použití disku
Pro Servery