CE792A - HP 1X500-SHEET PAPER FEEDER AND STAND


575,85 €
s DPH

479.87 € bez DPH


PrehľadPodporujte produktivitu zväčšujúcich sa pracovných skupín pomocou jednoduchého a odolného príslušenstva na vstup papiera, ktoré umožňuje používať rozličné média od formátu A4/A4 po formát A3, a taktiež umožňuje dlhšiu tlač be...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: CE792A


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad

Podporujte produktivitu zväčšujúcich sa pracovných skupín pomocou jednoduchého a odolného príslušenstva na vstup papiera, ktoré umožňuje používať rozličné média od formátu A4/A4 po formát A3, a taktiež umožňuje dlhšiu tlač bez opätovného dopĺňania papiera.

Funkcie

Redukujte cestu k tlačiarni pre opätovné vloženie papiera s týmto príslušenstvom pre vstup papiera. Tlačte viac strán bez potreby opätovného vkladania papiera.
Automaticky tlačte na dva rôzne typy papiera, napr. obyčajný papier a lesklý papier na brožúry bez manuálneho vkladania papiera do zásobníkov na každú tlačovú úlohu.
Šetrite čas a zvýšte výkon jednotlivcov a pracovných skupín vďaka zásobníku so zvýšenou kapacitou až 500 listov a stojanu značky HP. Vďaka väčšiemu množstvu papiera v zásobníku používatelia strávia menej času dopĺňaním zásobníkov papiera.

Technické údaje

Vlastné rozmery médií
210 x 148 mm až 297 x 432 mm
Hmotnosť
19,5 kg
Minimálne rozmery (š x h x v)
745 x 668 x 439 mm

Čo je v krabici

Podávač a stojan tlačiarne HP LaserJet 1x500-sheet; Inštalačná príručka

Záruka

90-dňová záruka (iba na súčiastky)
HEWLETT PACKARD
CE792A
887111047021

Tabuľka dát

Výrobca (tlačiarne)
HP
Technológia tlače (tlačiarne, spm)
Laserová
Fax (mf)
Ne
LAN (tlačiarne)
Ne
Wi-Fi (tlačiarne)
Ne