4.83
  • 5
    10
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

DJI Osmo Action 3 Standard Combo


244,91 €
s DPH

204.09 € bez DPH


Nová akčná kamera od značky DJI, ktorá sa vyznačuje rýchloupínacou konštrukciou pre jednoduchú horizontálnu a vertikálnu montáž a plnofarebnými dotykovými obrazovkami na prednej a zadnej strane pre ľahké ovládanie parametrov a prehrávani...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 740362


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Nová akčná kamera od značky DJI, ktorá sa vyznačuje rýchloupínacou konštrukciou pre jednoduchú horizontálnu a vertikálnu montáž a plnofarebnými dotykovými obrazovkami na prednej a zadnej strane pre ľahké ovládanie parametrov a prehrávania. Osmo Action 3 prináša prielom v oblasti odolnosti proti chladu, výdrži batérie a vodeodolnosti.

Posuňte akékoľvek dobrodružstvo za hranice s Osmo Action 3. Vyznačuje sa rýchloupínacou konštrukciou pre jednoduchú horizontálnu a vertikálnu montáž a plnofarebnými dotykovými obrazovkami na prednej a zadnej strane pre jednoduché ovládanie parametrov a prehrávania. Vďaka ďalším prelomom v oblasti odolnosti proti chladu, výdrži batérie a vodeodolnosti nebol nikdy lepší čas na akciu.



Hlavné funkcie:



4K/120fps & Superširokoúhlé zorné pole

HorizonSteady stabilizácia obrazu

Odolná proti mrazu a dlhotrvajúca výdrž

Vertikálny držiak s rýchlym uvoľnením

Vodotesnosť 16 metrov

Duálne dotykové obrazovky

Zobrazovací systém



4K/120fps



Každý okamih sa môže stať vrcholom. Filmujte v rozlíšení až 4K/120 snímok za sekundu a zachyťte zážitky s dynamickými, neuveriteľne plynulými detailmi.



155° Superširokouhlé zorné pole



Príležitosti sú široko otvorené. Vďaka mimoriadne širokému záberu je každá scéna príťažlivejšia, pohlcujúca a zapamätateľná.



1/1,7 palcový snímač, optimálna kvalita obrazu



Kalibrácia teploty farieb



Zažite verné farby. Snímač teploty farieb Action 3 inteligentne upravuje vyváženie bielej a AE pre vysoko presné farby, a to aj v prostredí so zložitým osvetlením, ako je potápanie alebo voľné potápanie hlboko pod hladinou.



4K HDR



Pozrite sa na každý malý detail. HDR video vám umožní zachytiť jemné detaily svetiel a tieňov. Dokonca aj v prostredí s vysokým kontrastom zachytáva záznam v rozlíšení 4K tieto nuansy a jemné svetelné prechody. Stabilizačné režimy je možné zapnúť aj pri natáčaní v 4K HDR, aby sa účinne eliminovalo chvenie fotoaparátu.



Rýchloupínací dizajn



Bezpečné a efektívne pripevnenie



Silná odolnosť proti nárazu pre spoľahlivé spojenie. Inovatívny rýchloupínací dizajn Action 3 zvyšuje odolnosť proti nárazu vďaka kombinácii silnej magnetickej sily a prídavnej polohovacej spony. Vďaka tomu je viac ako pripravený na scenáre s vysokou intenzitou. Možno ho tiež ľahko odpojiť a je dostatočne flexibilný, aby bolo možné rýchlo vymeniť umiestnenie a príslušenstvo.



Choďte na výšku



Nasaďte si to, ako chcete. Horizontálne-vertikálny ochranný rám vám umožní prepínať veci a fotografovať vertikálne v priebehu niekoľkých sekúnd. Stačí ho odpojiť, otočiť a znova pripojiť.



Batérie



Odolné proti mrazu a dlhotrvajúce



Odolnosť voči mrazu: -20°C

Kto sa bojí nízkych teplôt? Nepretržitý záznam po dobu až 150 minút pri teplotách až -20 °C. Action 3 nezvláda len chladné počasie. Darí sa jej v ňom.



O 160 minút predĺžená životnosť batérie

Výdrž batérie vydrží rovnako dlho ako vy. Limity kapacity batérie boli s Action 3 posunuté ešte ďalej, aby bolo možné ju používať o 2,5+ hodiny viac. Zachyťte všetky dobrodružstvá na jedno nabitie.



Rýchle nabíjanie



Ušetrite čas nabíjaním. Action 3 je prvá akčná kamera, ktorá prirodzene podporuje technológiu rýchleho nabíjania. Iba za 18 minút ju možno nabiť až na 80 %, čo vystačí približne na dve hodiny natáčania.



Viac režimov EIS



Skutočne komplexný stabilizačný systém



RockSteady 3.0



Nová generácia inteligentného stabilizačného algoritmu poháňa najnovšiu verziu RockSteady EIS, ktorá dokáže účinne eliminovať chvenie kamery vo všetkých smeroch. Podporuje použitie pri nahrávaní rýchlosťou až 4K/120fps a poskytuje stabilný a pohlcujúci pohľad z pohľadu prvej osoby.



HorizonSteady



Táto funkcia inteligentnej stabilizácie pomáha eliminovať chvenie fotoaparátu vo všetkých smeroch a dokonca aj horizontálne koriguje náklon v ľubovoľnom uhle. To znamená, že záznam môže zostať vodorovne rovný, a to aj napriek silným nárazom a otáčaniu o 360°. Navyše môžete aktivovať HorizonBalancing, ktorý koriguje horizontálny náklon v rozsahu ±45 ° a podporuje nahrávanie stabilných 4K/60fps videí.



Ochrana



Vodotesnosť 16m



Poďte hlbšie. Telo kamery je plne optimalizované na použitie v hĺbkach až 16 metrov (52 stôp), čím umocní vaše podvodné dobrodružstvo bez potreby ďalšieho príslušenstva.



Sklo s vysokou pevnosťou



Odolné proti pádu a hydrofóbne. Predná obrazovka, zadná obrazovka a ochranný kryt objektívu sú vyrobené z vysoko pevného skla Gorilla Glass, ktoré je nielen odolné proti opotrebovaniu a poškriabaniu, ale aj odolné proti pádu z výšky 1,5 metra. Tieto tri škvrny sú navyše vybavené hydrofóbnym povlakom, ktorý rýchlo odpudzuje vodu bez toho, aby to ovplyvnilo kvalitu obrazu.



Ovládanie



Funkcie, ktoré jednoducho dávajú zmysel



Duálne dotykové obrazovky



Tiež predný dotykový displej. Predná obrazovka je vhodná na vlogovanie a selfie a podporuje bežne používané funkcie dotykového ovládania. Už žiadne otáčanie fotoaparátu za účelom úpravy parametrov, prepínanie režimov alebo prehrávanie videa.



Keď fotoaparát prepnete medzi horizontálnou a vertikálnou orientáciou, používateľské rozhranie sa tomu prispôsobí. Dotykové obrazovky sú tiež dostatočne citlivé, aby ich bolo možné ľahko ovládať mokrými rukami.



Hlasová interakcia



Hlasová výzva



Intuitívne ovládanie, aj keď nevidíte na obrazovky. Krátko stlačte tlačidlo Quick Switch a fotoaparát hlasovo prenesie aktuálny režim fotografovania. Aj keď je kamera nainštalovaná na prilbe alebo na inom zle viditeľnom mieste, môžete presne vybrať požadovaný režim a byť si istí, že nikdy nezmeškáte okamih, ktorý chcete zaznamenať. Do zoznamu režimov fotografovania môžete dokonca pridať až päť sád užívateľských parametrov.



Hlasová kontrola



Ovládajte kameru na diaľku iba svojim hlasom. Ideálne pre scenáre, kde sú vaše ruky zaneprázdnené, Action 3 rozpoznáva hlasové príkazy s vysokou mierou rozpoznávania, čo vám umožní zostať v zábere.



Nahrávanie zvuku



Živé zábery, pozoruhodný zvuk



Stereo nahrávanie



Výnimočný zvukový výkon znamená pohlcujúce výsledky. Smer príjmu je možné upraviť pre cielenejší a presnejší záznam zvuku. Skrytý mikrofón v spodnej časti Action 3 dokonca potláča hluk vetra, čo vám dáva väčšiu istotu pri nahrávaní zvuku vo veterných alebo vysokorýchlostných scenároch.



Pripojte externé mikrofóny



Action 3 je kompatibilný s mikrofónom DJI Mic, ktorý je prenosný, ľahko sa montuje a má prenosovú vzdialenosť až 250 metrov. Action 3 môže tiež pripojiť ďalšie externé mikrofóny pomocou univerzálneho 3,5 mm kábla typu C.

 


DJI
740362
6941565943743

Tabuľka dát

Typ
Športové kamery
Farba
Čierna
Kategória
Kamery