4.82
  • 5
    10
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0

DJI Mini 3 Pro


618,26 €
s DPH

515.21 € bez DPH


Lietajte Mini, tvorte vo veľkom. Miniatúrny, mega-schopný DJI Mini 3 Pro je výkonný a rovnako tak prenosný. Váži menej ako 249 g a s vylepšenými bezpečnostnými prvkami nielen spĺňa predpisy, ale je tiež najbezpečnejším vo svojom rade. Vď...
Dostupnosť: skladom Kód: 740296
Predpokladaný dátum expedície: 02.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Lietajte Mini, tvorte vo veľkom. Miniatúrny, mega-schopný DJI Mini 3 Pro je výkonný a rovnako tak prenosný. Váži menej ako 249 g a s vylepšenými bezpečnostnými prvkami nielen spĺňa predpisy, ale je tiež najbezpečnejším vo svojom rade. Vďaka 1/1,3 palcovému snímaču a špičkovým funkciám znovu definuje, čo znamená lietať s Mini. Verzia obsahuje ovládač DJI RC-N1 bez displeja - k dronu je nutné pripájať mobilný telefón / tablet. Pozrite si tiež verziu s ovládačom DJI RC so vstavaným displejom. K dronu odporúčame zakúpiť aj DJI Mini 3 Pro Fly More Kit.



Podrobný popis



Menej ako 249 g [1]

Trojsmerné snímanie prekážok

4K HDR video

Predĺžená životnosť batérie [2]

Vertikálne nahrávanie videa

FocusTrack

mini3pro



Pozoruhodne Mini



Miniatúrny, mega-schopný DJI Mini 3 Pro je výkonný a rovnako tak prenosný. Váži menej ako 249 gramov a s vylepšenými bezpečnostnými prvkami nielen spĺňa predpisy, ale je tiež najbezpečnejším vo svojom rade. [1] Vďaka 1/1,3palcovému snímaču a špičkovým funkciám znova definuje, čo znamená lietať s Mini.



Plný výkonu



Mini 3 Pro sa pýši úplne novým vzhľadom, ktorý je optimalizovaný tak, aby z každého letu získal čo najviac. Vďaka väčším vrtuliam, aerodynamickému náklonu tela a výkonnému systému snímania prekážok aerodynamický dizajn umožňuje dlhšiu dobu letu a vyššiu bezpečnosť.



Prepracovaný gimbal ponúka širší rozsah otáčania pre snímky z nízkych uhlov a True Vertical Shooting (nahrávanie videa na výšku, napríklad pre sociálne siete), čo prináša nekonečné kreatívne príležitosti. Každý aspekt tohto faceliftu bol starostlivo zvážený, aby sa Mini posunul do doteraz nevídaných výšin.



Zložte a vyrazte



Pre tvorcov na cestách je bezproblémové používanie kľúčové. Mini 3 Pre váži menej ako 249 g, a tak nevyžaduje registráciu vo väčšine krajín a regiónov. [1] Skladací a kompaktný dizajn tiež uľahčuje jeho nosenie na túry, deň na pláži alebo improvizovaný víkend. Buďte pripravení zachytiť dychberúce zábery, kedykoľvek vás kopne múza.



DJI Mini 3 Pro (12)



Skvelá výdrž vo vzduchu



Zachyťte a preskúmajte viac zo svojho okolia, vďaka predĺženej dobe letu až 34 minút. Inteligentná letová batéria DJI Mini 3 Pro je ultraľahká a má dostatok energie, aby pokryla vaše potreby. Pokiaľ radi posúvate každý let na maximum, máme pre vás riešenie. Upgradujte na Inteligentnú letovú batériu Plus a užite si bezstarostný prieskum po dobu až 47 minút. [2]



To si natočil s Mini?!



Lietajte cez deň aj v noci



Zachyťte jemnosť svetla a tieňov na celodennom výlete. Natáčajte čisto a ticho, aj keď príde večer. Vychutnajte si každý okamih, oddajte sa svojmu tvorivému procesu a dôverujte Mini 3 Pro, že zachytí váš svet.



Pro – a myslíme to vážne



DJI Mini 3 Pro vyniká v širokej škále svetelných podmienok, takže budete vždy pripravení tvoriť. 1/1,3 palcový CMOS snímač má duálne natívne ISO a podporuje priamy výstup HDR záberov.[3] Každá snímka je obohatená o vyšší dynamický rozsah, ktorý odhalí viac detailov vo svetlách aj tieňoch. Užite si najvyššie štandardy leteckej fotografie vďaka väčším 2,4 µm pixelom a clone f/1,7. S väčším množstvom dostupného svetla budú vaše snímky vyzerať verne aj v situáciách sa slabým osvetlením.



DJI Mini 3 Pro (7)



Správna letecká fotografia



Posuňte svoj obsah na novú úroveň vďaka ohromujúcemu 4K / 60 fps videu a 48 Mpx RAW fotografiám. Obdivujte bohatú čistotu každého obrázku, dokonca aj pri priblížení. Alebo spomaľte veci, keď sa svet stáva hektickým, vďaka dramatickému spomalenému 1080p / 120 fps videu.



Mimoriadna farebnosť



Režim D-Cinelike Color poskytuje viac vizuálnych informácií, ponúka bohatšie farebné možnosti a väčšiu flexibilitu pri úpravách.



Pokoj pri lete



Ďalšia úroveň bezpečnosti



Lietajte po oblohe s istotou. DJI Mini 3 Pro je plne vylepšený, takže podporuje aktívny snímanie prekážok a stabilný prenos videa.



Trojsmerné snímanie prekážok



DJI Mini 3 Pro je náš doposiaľ najbezpečnejší Mini. Je vybavený prednými, zadnými a spodnými senzormi s dvojitým videním a úplne novým dizajnom tela dronu, vďaka čomu ponúka širší rozsah snímania a vyššiu bezpečnosť.



Spomenuli sme APAS 4.0?



Pokročilý asistenčný systém pre pilotov (APAS 4.0) [4] detekuje v reálnom čase objekty v dráhe letu dronu. To umožňuje DJI Mini 3 Pro vyhýbať sa prekážkam, a to aj v komplikovaných prostrediach.



Čisto a stabilne, od mesta po údolie



DJI Mini 3 Pro sa môže pochváliť špičkovým systémom prenosu videa DJI O3. Zaisťuje živý 1080p /30 fps prenos na vzdialenosť až 12 km. [5] Od výhľadov na mesto až po vidiecke dobrodružstvo, budete mať vždy ostrý a spoľahlivý živý prenos. Užite si plynulé lietanie a citlivé ovládanie vďaka diaľkovému ovládaču DJI RC-N1 alebo novému DJI RC. Oba ovládače ponúkajú maximálnu prenosovú rýchlosť videa 18 Mb/s pri ultra nízkej latencii 120 ms.



10



Okamžité zdieľanie



Rozviňte svoju kreativitu



Zachyťte nezabudnuteľný obsah a okamžite zdieľajte svoje dobrodružstvá z ciest. DJI Mini 3 Pro ponúka širokú škálu inteligentných funkcií, takže môžete do akéhokoľvek videa pridať ohromujúce



momenty a kreativitu. To je smart!



True Vertical Shooting



Skúsme to znova, tentoraz na výšku. Môžete rýchlo prepínať medzi režimami na šírku a na výšku jednoduchým kliknutím. Prepracovaný gimbal kamery sa otáča o 90°, takže nemusíte robiť kompromisy v kvalite obrazu. True Vertical Shooting vám poskytne detailné zábery, ktoré sú okamžite pripravené pre sociálne médiá.



FocusTrack[6]



Nájdite kreatívne spôsoby, ako sledovať zvolený objekt pomocou FocusTrack. Sada zahŕňa ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 a Point of Interest 3.0, tri výkonné nástroje na rozprávanie príbehov.



MasterShots



MasterShots mení hru pre každého začínajúceho leteckého fotografa. Jednoducho vyberte objekt záujmu a Mini 3 Pre vykoná sekvenciu profesionálnych manévrov a následne vygeneruje krátke filmové video. Existuje dobrý dôvod, prečo je táto funkcia u fanúšikov obľúbená.



Timelapse



Zrýchlite čas a iba niekoľkými kliknutiami vytvorte nápadné časozberné alebo hyperlapsové video. Zachyťte dopravu alebo valiace sa mraky a vneste do svojich videí trochu drámy.



QuickTransfer



Mini 3 Pro je okamžite pripravený na zdieľanie vašich výtvorov a podporuje vysokorýchlostné sťahovanie Wi-Fi rýchlosťou až 30 Mb/s.



Battery_Hover



Panorama



Zachyťte rozľahlosť akejkoľvek krajiny pomocou 180°, širokouhlých, vertikálnych a sférických panoramatických snímok.



Digital Zoom



Priblížte sa k objektu svojho záujmu pomocou 4× digitálneho zoomu.

DJI
740296
6941565929402

Tabuľka dát

Farba
Biela
Kategória
Drony