IK Multimedia iKlip Grip Pro Multifunction Camera and iPhone Stand


64,43 €
s DPH

53.69 € bez DPH


iKlip Grip ProKlip Grip Pro je ozaj multifunkčný, môže slúžiť ako stolný stativ s nastaviteľnou výškou, ergonomický držiak s rukoväťou, monopod/selfie stick s možnosťou predlĺženia rukoväte a tripod stojan pre iP...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: IKIKLIPGRIPPROB
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
iKlip Grip Pro

Klip Grip Pro je ozaj multifunkčný, môže slúžiť ako stolný stativ s nastaviteľnou výškou, ergonomický držiak s rukoväťou, monopod/selfie stick s možnosťou predlĺženia rukoväte a tripod stojan pre iPhone/iPod touch. Ponúka tiež novú, väčšiu základňu, ktorá je stabilnejšia pre stabilnejšie umiestnenie a prdĺženie tyče je teraz integrované do rukoväte pre ultrakompaktný dizajn. S ergonomickým dizajnom poskytuje iKlip Grip Pro bezpečné a pohodlné uchopenie aj počas dlhých záberov. Nová, väčšia rukoväť ti pomôže stabilizovať video počas pohybu a zachytiť fotografie bez rozmazania, najmä v režimoch zoomu. Zabezpečí to rozšíriteľný pogumovaný držiak soft-touch, ktorý pevne a bezpečne udrží tvoj iPhone, bez ohľadu na to, či je alebo nie je v púzdre. Po odomknutí sa rukoväť iKlip Grip Pro transformuje do robustného stolového statívu, takže môžeš ľahko snímať videozáznamy a fotografie hands-free. Montážne zariadenie sa jednoducho prepína medzi orientáciou na výšku a na šírku a ponúka úplnú rotáciu o 360 stupňov, aby bolo jednoduché dosiahnuť ten pravý uhol a polohu pre dokonalý záber. Pomocou otočenia môžeš odomknúť integrovanú teleskopickú tyč a predĺžiť až na 62 centimetrov. Pribalený Bluetooth ovládač umožní fotografovať alebo spustiť a zastaviť nahrávanie. Uchycuje sa na rukoväť ednoduché používanie jednou rukou, keď sleduješ dianie na fotoaparáte alebo displeji, ale môžeš aj odstrániť a používať až 10 metrov. Diaľkový ovládač je univerzálne kompatibilný so systémom iOS 5.0 a novším, takže je perfektný bez ohľadu na to, aké zariadenie máš. Ak odstrániš držiak na iPhone z iKlip Grip Pro, využiješ ho ako štandardný UNC 1/4 "20 univerzálny statív pre malé digitálne fotoaparáty a bezpečný držiak iPhone/iPod touch, ktorý môžeš použiť na štandardnú trojnožku. Teraz môžeš ľahko a bezpečne používať svoj iPhone s celým radom príslušenstva k fotoaparátu.


Technické parametre :

- stojan 4-v-1
- diaľkové ovládanie cez Bluetooth
- držiak pre iPhone alebo smartphone s displejom od 3.5" - 6" aj s nasadeným puzdrom
- spolupracuje s DSLR a digitálnými fotoaparátmi so štandardným UNC 1/4"-20 závitom
- 360° rotácia a 90° uhol nastavenia pohľadu
- predĺženie tyče do 62cm

Rozmery :
hmotnosť: 200g

Obsah balenia

- IK Multimedia iKlip Grip Pro, iKlip Grip Pro bracket/tripod adaptér, Bluetooth diaľkové ovládanie, pútko na diaľkové ovládanie
DJI
IKIKLIPGRIPPROB
8025813712034

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
Gimbaly