4.81
  • 5
    25
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1

Canyon TWS-5, True Wireless Bluetooth slúchadlá do uší, nabíjacia stanica v kazete, biele


21,08 €
s DPH

17.57 € bez DPH


Bezdrôtové stereo slúchadlá TWS-5Tieto bezdrôtové slúchadlá sú určené pre tých, ktorí sú neustále v pohybe a radi počúvajú hudbu vo vysokej kvalite. Najnovšia verzia Bluetooth 5.3 zaisťuje stabilné spárovanie so zdrojom zvuku a medz...
Dostupnosť: skladom Kód: CNS-TWS5W
Predpokladaný dátum expedície: 19.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Bezdrôtové stereo slúchadlá TWS-5

Tieto bezdrôtové slúchadlá sú určené pre tých, ktorí sú neustále v pohybe a radi počúvajú hudbu vo vysokej kvalite. Najnovšia verzia Bluetooth 5.3 zaisťuje stabilné spárovanie so zdrojom zvuku a medzi pravým a ľavým slúchadlom. Okrem toho vďaka tomuto protokolu sa prevádzka slúchadiel zvýši až na 7,5 hodiny. Jasný a priestorový stereo zvuk vám umožní vychutnať si svoju obľúbenú hudbu vo vysokej kvalite. Slúchadlá vám umožňujú prijímať telefónne hovory a používať hlasových asistentov bez toho, aby ste sa dotkli svojho smartfónu. Na nabíjanie kazety na slúchadlá sa používa kábel USB typu C, rovnaký, aký sa používa na väčšinu moderných smartfónov. Pohodlný dizajn štupľov do uší so silikónovými náušníkmi zaisťuje priliehavé uchytenie v uchu. Dodatočné náušníky v rôznych veľkostiach vám umožňujú si vybrať tie správne pre vás a zaistiť čo najpohodlnejšie uchytenie. Spoľahlivé zvukové zariadenie pre tých, ktorí milujú aktívny životný štýl!

VLASTNOSTI / ŠPECIFIKACIE
o 7,5 hodín prevádzky
o Pohodlné nosenie
o Technológia šetriaca energiu BT 5.3
o Profily: A2DP, AVCTP, AVDTP, AVRCP, HFP, SPP, RFCOMM, PNP, HID, SDP CORE 4.2, L2CAP CORE 4.2
o Funkcia handsfree
o Automatické párovanie
CANYON
CNS-TWS5W
5291485009120

Tabuľka dát

Použitie
Športové