4.74
  • 5
    34
  • 4
    7
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1

Logitech G333 - herné slúchadlá do uší, 3,5mm + USB-C, čierne


45,66 €
s DPH

38.05 € bez DPH


HRANIE NA CESTÁCH Naplno se ponorte do hry kdekoľvek na cestách. Slúchadlá G333 poskytujú vysoko kvalitný zvuk a čistú komunikáciu s mnohými zariadeniami – PC, mobilnými zariadeniam...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 981-000924


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

HRANIE NA CESTÁCH Naplno se ponorte do hry kdekoľvek na cestách. Slúchadlá G333 poskytujú vysoko kvalitný zvuk a čistú komunikáciu s mnohými zariadeniami – PC, mobilnými zariadeniami, Xbox™, PlayStation® , Nintendo® a s ďalšími – prostredníctvom konektoru 3,5 mm a priloženého adaptéru USB-C.


HERNÉ DUÁLNE DYNAMICKÉ MENIČE Slúchadlá G333 boli špeciálne navrhnuté pre optimálny herný zážitok. Duálne vyhradené audio meniče, jeden pre výšky/stredy a jeden pre basy, poskytujú zvuk bohatý na detaily pre vernú reprodukciu herného sveta.


INTEGROVANÝ MIKROFÓN A OVLÁDACIE PRVKY Kvalitný integrovaný mikrofón zaisťuje čistú komunikáciu a chatovanie, integrované ovládacie prvky vám umožnia plynulo spúšťať a pozastavovať prehrávanie a ovládať hlasitosť. Mikrofón vám naviac umožní komunikovať v rámci hry a tiež prijímať hovory pri hraní na telefóne.


POHODLIE NA MIERU, EXTRÉMNA ODOLNOSŤ Vyberte si z rôznych farieb a troch pružných mäkkých silikónových nástavcov, ktoré jemne sadnú do vašich uší. Robustný hliníkový kryt je spoľahlivý a odolný a vyznačuje sa atraktívnym vzhľadom.


FYZICKÉ PARAMETRE Hmotnosť slúchadiel a káblu: 19 gramov Hmotnosť adaptéru USB-C: 6 gramov


TECHNICKÉ PARAMETRE Slúchadlá: 2 dynamické meniče: 5,8 mm + 9,2 mm Frekvenčný rozsah: 20 Hz–20 kHz Impedancia: 24 ohmu ±20 % Citlivosť: 101,6 ±3 dB pri 1 kHz SPL Mikrofón: 4 mm ECM, Citlivosť: -42 dB


POŽIADAVKY port 3,5 mm aux alebo port USB-C KOMPATIBILITA PLATFORIEM PC, mobilné zariadenie, Xbox, PlayStation, Nintendo atď.


OBSAH BALENIA G333 Gaming Earphones 3 veľkosť ušných nástavcov (S, M, L) Adaptér USB-C Púzdro Užívateľská dokumentácia

LOGITECH
981-000924
5099206092723

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Typ slúchadiel
Štuple do uší
Použitie
Herné
Kategória
Slúchadlá, headsety
Ovládanie hlasitosti
Áno
Prenos zvuku
Drôtové
Obsahujú mikrofón
Áno
Frekvencia slúchadiel
20 - 20 000 Hz
Rozhranie (vstupný konektor)
Jack (3,5mm)
USB-C
Citlivosť slúchadiel [db]
102