4.75
  • 5
    6
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Creative Aurvana Live! SE, slúchadlá na uši, Super X-Fi certifikácia, 3.5 mm jack, čierne


62,03 €
s DPH

51.69 € bez DPH


Slúchadlá na uši s vysokým rozlíšením, certifikácia technológie Super X-FiErgonomicky navrhnuté slúchadlá Creative Aurvana Live! SE s nízkou hmotnosťou sú mimoriadne pohodlné a ľahko sa nosia. Implementované menič...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 70ZH001000000
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Slúchadlá na uši s vysokým rozlíšením, certifikácia technológie Super X-Fi

Ergonomicky navrhnuté slúchadlá Creative Aurvana Live! SE s nízkou hmotnosťou sú mimoriadne pohodlné a ľahko sa nosia. Implementované meniče Foster sú vyladené Creative akustickými odborníkmi vďaka čomu poskytujú prirodzené a verné zvukovú prevedenie podobné živému vystúpeniu. Ostré prechody a dynamické pasáže sú spracované bez námahy a dotvárajú živosť pri prehrávaní hudby pre realistický zážitok z jej počúvania. V prípade, že vlastníte Creative SXFI AMP (zosilovač), slúchadlá Aurvana Live! SE sú tiež Super X-Fi certifikované pre používanie s technológiou Super X-Fi pre najlepší holografický zvukový zážitok z Vašich slúchadiel.

VYSOKOVÝKONNÉ MENIČE
Vychutnajte si čisté a detailné výšky, spolu s pozoruhodnými hlbokými a bohatými basovými tónmi s výkonnými, vo vnútri naladenými neodýmiovými magnetickými meničmi a ultratenkou biocelulózovou membránou.

DLHÉ HODINY HUDOBNÉHO VYŽITIA
Ponorte sa do svojej hudby na celé hodiny s Aurvana Live! SE a cítte sa pohodlne po celú dobu počúvania! Zatvorené slúchadlá okolo uší sú navrhnuté tak, aby pomáhali znižovať nežiaduce ruchy v pozadí. Vďaka mäkkým koženkovým náušníkom a nastaviteľnou polstrovanou čelenkou, slúchadlá Aurvana Live! SE poskytujú dokonalý komfort pre dlhodobé nosenie.

CERTIFIKÁCIA SUPER X-FI
Slúchadlá Aurvana Live! SE sú certifikované pre technológiu Super X-Fi! Technológia Super X-Fi prispôsobuje zvukový zážitok v slúchadlách na základe toho, ako počujete zvuk, a poskytuje vám optimálne a realistický počúvanie. Všetky slúchadlá, ktoré majú náš znak certifikátu Super X-Fi Certified, boli optimalizované na použitie so Super X-Fi.

Špecifikácia
Hmostnosť: 210g
Farba: čierna
Frekvenčná charakteristika: 10–30,000 Hz
Dĺžka kábla: 1.2m
Meniče: 40 mm (1.57 inches) Neodymium magnet
Štýl nosenia: na uši

Obsah balenia
1 x slúchadlá Aurvana Live! SE
Užívateľwská príručka


CREATIVE LABS
70ZH001000000
5390660192272

Tabuľka dát

Použitie
Domáce použitie