5
  • 5
    10
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Modecom Slúchadlá s mikrofónom VOLCANO MC-899 PROMETHEUS WHITE, USB pripojenie


50,30 €
s DPH

41.92 € bez DPH


MODECOM Volcano Prometheus sú jedným z mála herných headsetov v našej hernej produktovej rade MODECOM Volcano. Sú navrhnuté s ohľadom na skvelý zvukový výkon a maximálny komfort. Subtílny, ale atraktívny L, zvyšuje hernú charakteris...
Dostupnosť: skladom Kód: S-MC-899-PROMETHEUS-200
Predpokladaný dátum expedície: 28.03.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
MODECOM Volcano Prometheus sú jedným z mála herných headsetov v našej hernej produktovej rade MODECOM Volcano.
Sú navrhnuté s ohľadom na skvelý zvukový výkon a maximálny komfort.
Subtílny, ale atraktívny L, zvyšuje hernú charakteristiku tohto modelu.

Kľúčové vlastnosti -
50 mm zvukové membrány -
Rozhranie USB -
2,2 m flexibilný kábel -
Virtuálna podpora zvuku 7.1 -
Softvér na ovládanie zvuku -
LED podsvietenie (7 farieb + dúhový efekt) -
Elastický a odnímateľný kryt mikrofónu -

Ovládanie hlasitosti a podsvietenia pomocou káblového diaľkového ovládača - Vysoký komfort používania vďaka chráničom uší z ekologickej kože v kombinácii s mäkšou látkou - K dispozícii sú dve farebné verzie: čierna / biela
Nehlavná súprava sa automaticky prispôsobuje veľkosti a tvaru vašej hlavy. Kombináciou ekokože s mäkšou textíliou sa nám podarilo dosiahnuť, aby sluchátka dobre izolovali zvuky od vonkajšieho prostredia a udržali vašu hlavu chladnú počas dlhých herných stretnutí. Zvuk je dodávaný s integrovanou externou zvukovou kartou USB. To umožňuje zabudnúť na všetok hluk generovaný počítačom a zvuková karta sa perfektne hodí k našim súpravám.
Mäkké a na dotyk príjemné materiály poskytujú pocit vysokej kvality, ktorý výrobok poskytuje. Kábel USB s dĺžkou 2,2 m, ktorý sa používa v slúchadlách, je veľmi flexibilný pre maximálne pohodlie pri používaní. Na kábel sme umiestnili diaľkové ovládanie pre rýchly a ľahký prístup k ovládaniu hlasitosti a mikrofónu aj LED backlite. Náš headset ponúka nielen skvelý zvukový zážitok, ale robí ho aj štýlový . Môžete si vybrať jednu zo 7 farieb led podsvietenia alebo prejsť na pohybujúci sa dúhový efekt. Podsvietenie samozrejme môžete tiež úplne vypnúť. Mikrofón je veľmi dôležitou súčasťou každého herného headsetu. Náš mikrofón sme nainštalovali na veľmi flexibilný nadstavec, ktorý vám umožní dokonalé umiestnenie. Rameno je odnímateľné pre ľahšiu prepravu. Pre lepší výkon sme na mikrofón vložili odnímateľný penový filter. Ak si želáte , môžete mikrofón tiež ľahko vypnúť pomocou spínača na diaľkovom ovládači.
MODE COM
S-MC-899-PROMETHEUS-200

Tabuľka dát

Mikrofon
Áno
Pripojenie
Káblové