4.5
  • 5
    8
  • 4
    2
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    0

Canyon CND-SGHS5A Corax, herný headset pre expertov, 3.5mm jack, oranžovo čierny


32,77 €
s DPH

27.31 € bez DPH


Hráčsky headset, ktorý Ťa vtiahne do hry!Tento headset profesionálnej úrovne sme navrhli za účelom dosiahnutia fascinújúceho herného zážitku. Nenechajte sa ničím vyrušiť, ponorte sa do hry a stante sa šampiónom v?...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: CND-SGHS5A
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Hráčsky headset, ktorý Ťa vtiahne do hry!

Tento headset profesionálnej úrovne sme navrhli za účelom dosiahnutia fascinújúceho herného zážitku. Nenechajte sa ničím vyrušiť, ponorte sa do hry a stante sa šampiónom vďaka tomuto perfektnému hernému príslušenstvu! Neuveriteľné hĺbky a vyskoý hudobný výkon, kombinované s citlivým mikrofónom poskytnú zážitok z hry na najvyššej úrovni. Pamäťová pena v polstrovaní ušných mušiel sa prispôsobí tvaru vašej hlavy a uší, takže nebudete cítiť únavu ani v prípade, že budete hrať vaše obľúbené hry po celú noc. Každý hráč si obľúbi štýlový dizajn headsetu s LED podsvietením a moderným agresívnym tvarom. Priložený adaptér z 2 x 3,5mm jack na 1 x 3,5 mm kombinovaný jack zabezpečí kompatibilitu s každým moderným zariadením vybaveným kombinovaným audio slotom pre mikrofón + slúchadlá.

Vlastnosti
Štýlový dizajn s LED podsvietením
Nastaviteľný náhlavný most
Pamäťová pena v polstrovaní ušných mušlí
Extra pohodlný pre dlhodobé hranie
Skvelá kvalita zvuku
Reproduktor: 50mm
CANYON
CND-SGHS5A
5291485006860

Tabuľka dát

Použitie
Hráčske