730 Wireless Dual On-ear Headset USB-A Bundle - Platinum


342,07 €
s DPH

285.06 € bez DPH


HS-WL-730-BUNA-PHeadset Platinum color bundlePlatinum headset with travel case, USB HD adapter, USB A and 3.5mm connectorsPríslušenstvo pre Webex Cisco ® Headset 730 je prémiová náhlavná súprava ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: HS-WL-730-BUNA-P


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
HS-WL-730-BUNA-P

Headset Platinum color bundle

Platinum headset with travel case, USB HD adapter, USB A and 3.5mm connectors

Príslušenstvo pre Webex



Cisco ® Headset 730 je prémiová náhlavná súprava Bluetooth postavená na pracovné i osobné použitie. Tieto náhlavné súpravy sú navrhnuté pre mobilných alebo kancelárskych pracovníkov a umožňujú produktivitu v akomkoľvek prostredí s vynikajúcim zvukom, adaptívnym potlačením hluku, podnikovým zabezpečením a elegantným dizajnom mikrofónu. Hlboké integrácie s aplikáciami a zariadeniami na spoluprácu Cisco umožňujú intuitívne používateľské prostredie a inteligentnú správu náhlavnej súpravy IT.

Naše pracovné prostredie a štýly sa neustále vyvíjajú. Pracujeme v otvorenom prostredí, ktoré nám umožňuje slobodnú interakciu, ale vo veľkej miere sa spoliehame na počítače a smartfóny. Bez ohľadu na to, či pracujete za stolom, komunikujete s tímom alebo na cestách, každý sa potrebuje sústrediť na prácu. Preto spoločnosť Cisco predĺžila bezproblémový zážitok zo spolupráce s prémiovou náhlavnou súpravou Bluetooth Cisco 730, navrhnutou pre obchodné i osobné použitie. Jeho profesionálny dizajn ponúka technológiu Clear Voice, ktorá poskytuje vynikajúci zvukový zážitok v kancelárii alebo na cestách. Tento hlasovo zdokonalený dizajn bez rachotov sa ľahko presúva z obchodného do osobného použitia a umožňuje používateľovi zostať v spojení v akomkoľvek prostredí.

Skúsenosti, ktoré náhlavné súpravy Cisco poskytujú v spojení s platformou pre spoluprácu Cisco, sú špičkou v tomto odvetví. Vďaka hlbokej integrácii umožňujeme intuitívne používateľské prostredie a inteligentnú správu náhlavnej súpravy. Naša platforma na správu náhlavných súprav poskytuje správcom jeden sklenený panel na ovládanie ovládania hovorov a zariadení bez ďalších nákladov. Pokročilé funkcie analýzy a správy, ako napríklad správa zásob, vzdialená konfigurácia a diagnostika, umožňujú správcovi spravovať náhlavné súpravy a nasadzovať ich s minimálnym úsilím.



Spoľahlivý zvuk s funkciou Clear Voice

Prémiová náhlavná súprava Bluetooth vytvorená pre dnešné pracovné štýly s technológiou Clear Voice. Tento dizajn s vylepšovaním hlasu a bez boomu spojený s adaptívnym potlačením hluku a redukciou hluku na pozadí poskytuje výnimočný zážitok z telefonovania kedykoľvek. Elegantný dizajn umožňuje jednoduchý prechod z podnikania na osobné použitie s prispôsobiteľným zvukom pre vynikajúci zážitok z počúvania.

Zabezpečenie a spoľahlivosť na podnikovej úrovni

Bezpečnosť je základom náhlavnej súpravy 730 s prvou hardvérovou a softvérovou bezpečnosťou prostredníctvom Secure Boot a autentifikácie obrazu. 730 poskytuje výnimočnú úroveň ochrany proti škodlivým útokom a hackerom, čo používateľom umožňuje bezpečne zostať v spojení a byť vypočutí na cestách.

Inteligentná, integrovaná správa slúchadiel

Náhlavné súpravy Cisco využívajú existujúcu infraštruktúru spolupráce Cisco na inteligentnú správu, a to na mieste aj v cloude. Vďaka platforme Cisco majú správcovia IT k dispozícii jedinú platformu na správu aplikácií a zariadení Cisco, ktorá rozširuje možnosti správy o komplexnú diagnostiku hovorov a pokročilé analýzy používateľov. Tento jediný integrovaný nástroj zjednodušuje správu a pomáha organizáciám maximalizovať návratnosť investícií.

Prispôsobiteľný zvuk

Výnimočný zvukový zážitok s pokročilými kodekmi, 40 mm reproduktormi a prispôsobením na cestách v mobilnej aplikácii Cisco Headsets. Dotykom prsta rýchlo upravte nastavenia ekvalizéra, nakonfigurujte funkcie náhlavnej súpravy alebo odstráňte problémy. K dispozícii na stiahnutie v App Store alebo Google Play.



Prémiový zvuk a hlas:

- Technológia Clear Voice: zdokonaľovanie hlasu, dizajn bez rámu spojený s aktívnym potlačením hluku, potlačením hluku na pozadí a bočným tónom umožňujúcim krištáľovo čistý zvuk. Kedykoľvek.

- Pokročilé kodeky pre zvuk s vysokým rozlíšením (HD).

- Autoekvalizéry

- 40 mm reproduktory

Inteligentné skúsenosti:

Aktívne potlačenie hluku s 2 výkonnými režimami:

* Adaptívne - automatické prispôsobenie sa prostrediu používateľa

* Manuálne - úroveň špecifikovaná v mobilnej aplikácii Cisco Headsets

- Ambient Mode: počúvajte konverzácie v prostredí používateľa

- Inteligentné senzory: automatické akcie založené na kontextových pohyboch

- Stlmiť upozornenie: upozornenie, keď hovoríte so stlmeným mikrofónom

- Hlasom aktivovaná AI pomocou Google Assistant, Siri alebo Cortana

Zabezpečenie podnikovej úrovne ako prvé v odvetví:

- Hardvérová ochrana prostredníctvom Secure Boot

- Softvérová ochrana prostredníctvom Image Authentication

Predĺžená životnosť batérie:

- 22 hodín hovoru ALEBO 37 hodín hudby

- Nabíjajte počas používania náhlavnej súpravy

- Nabíjanie cez USB C vstup ALEBO nabíjací stojan

- Doba nabíjania: 150 minút

Flexibilné pripojenie:

- Bezdrôtové Bluetooth (5.0)

- USB adaptér: dosah 213 stôp/65 m

- USB A

- 3,5 mm (možnosť použiť ako analógové slúchadlá, ak je batéria vybitá)

- Súčasné pripojenia: 2 Bluetooth + 1 USB

Inteligentný dizajn:

- Elegantný dizajn mikrofónu

- Integrované Presence LED svetlo

- Ovládanie hovorov a hudby na ušiach

- Priedušné, kožené náušníky

- Prispôsobiteľné upozornenia

- Pevné cestovné puzdro

- Mobilná aplikácia Cisco Headsets na prispôsobenie (dostupná v obchode App Store alebo Google Play)

- Voliteľný nabíjací stojan

- Hlboké integrácie Cisco:

Jednoduché nastavenie a integrované ovládanie telefónu/schôdzky

- Automatické aktualizácie firmvéru

- Jediná platforma na správu náhlavných súprav, zariadení a aplikácií Cisco prostredníctvom CUCM alebo Control Hub. Žiadny ďalší softvér alebo poplatky!


CISCO
HS-WL-730-BUNA-P
889728259224

Tabuľka dát

Záruka
12"
Farba
Stříbrná
Účel
Kancelářská
Bezdrátové sluchátka
Ano
Typ bezdrátového připojení
Bluetooth
Typ sluchátek
Hlavový most
True Wireless
Ne
Výdrž baterie (u bezdrátových)
16h a více
Odnímatelný kabel
Ne
Mikrofon
Áno
Noise canceling (okolní hluk)
Ne
Redukce šumu (interní zdroj)
Ne
Podpora AAC/AptX
Ne