Plantronics SUPRAPLUS H261H náhlavná súprava na obe usi so sponou


116,69 €
s DPH

97.24 € bez DPH


Náhlavná súprava Plantronics SupraPlus H261H na obidve uši so sponou cez hlavu. Plantronics SupraPlus náhlavna súprava ponúka vysoký štandard a zvukový výkon. SupraPlus pracuje v širokopásmovej technológii, ktorá zabezpečuje...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 87129-02
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Náhlavná súprava Plantronics SupraPlus H261H na obidve uši so sponou cez hlavu. Plantronics SupraPlus náhlavna súprava ponúka vysoký štandard a zvukový výkon. SupraPlus pracuje v širokopásmovej technológii, ktorá zabezpečuje vynikajúcu kvalitu hovoru. Mikrofón je dlhší a uhladenejší, zjednodušuje tým nastavenie polohy i kvalitu odchádzajúceho hovoru. Ultra-mikrofón poskytuje výnimočnú redukciu šumu.. To všetko umožňuje oveľa jasnejšie rozhovory a menej únavy pre pracovníkov kancelárie a kontaktných centier. Je ergonomicky navrhnutý a je k dispozícii v mono alebo binaurálnej verzii, v striebornej alebo čiernej farbe. SupraPlus je univerzálny headset pre kancelárie a kontaktné centrá po celom svete.

Štýl nosenia: na obe uši, cez hlavu
Pripojenie: Drôtové pripojenie
Pripojenie k: PC, stolný telefón
Zvuk: stereo


PLANTRONICS
87129-02
5033588038061

Tabuľka dát

Použitie
Profesionálne