5
  • 5
    3
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Powerbeats3 Wireless Earphones Shock Yellow slúchadlá


54,04 €
s DPH

45.03 € bez DPH


Bezdrôtové slúchadlá Apple Powerbeats 3 - Ľahké, výkonné a nápadité športové slúchadlá v jedinečnom dizajne na jednej káblovej šnúrke so závesnými háčikmi za uši, aby dokonale držali naozaj pri každej ak...

Dostupnosť: nie je skladom Kód: MNN02ZM/A
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.


Bezdrôtové slúchadlá Apple Powerbeats 3

- Ľahké, výkonné a nápadité športové slúchadlá v jedinečnom dizajne na jednej káblovej šnúrke so závesnými háčikmi za uši, aby dokonale držali naozaj pri každej aktivite. Slúchadlá sú bezdrôtové so skvelou výdržou až 12 hodín a navyše sú odolné proti vode a potu. Samozrejmosťou je potom špičkový zvuk s akustickou sústavou s dvoma budičmi, ktorá vás vždy poriadne "nakopne" k poriadnemu výkonu.

Bezdrôt, ako má byť

- Apple Powerbeats 3 sú vždy vo výbornej forme vďaka ich okamžitému nastaveniu. Stačí ich len zapnúť a podržať pri iPhone. Všetko potom prebehne úplne automaticky. Slúchadlá sa takto jednoducho vedia tiež spárovať s Apple Watch, iPadom aj Macom. A vďaka technológii Bluetooth Class 1 s vami udržia aj tempo ostrého tréningu.
- Po ľahkom štarte si budete voľnosť pohybu i počúvania vychutnávať až po dobu 12 hodín. Táto skvelá výdrž batérie je zásluhou inovatívneho čipu W1 z vlastnej dielne spoločnosti Apple.
- Po vybití stačí len 5 minút nabíjania v režime Fast Fuel a ihneď máte znovu k dispozícii ďalšiu hodinu počúvania. S týmito slúchadlami jednoducho nikdy nepoľavíte.

Bezkonkurenčné pohodlie pri všetkých aktivitách

- Slúchadlá sú ultra ľahké a odolné proti potu a vode, takže neprestanú hrať ani pri aktivitách v nepriaznivom počasí. Navyše pri športe skvele držia vďaka uchyteniu za ucho, takže sa môžete plne venovať vašim obľúbeným aktivitám a neriešiť vypadávajúce slúchadlá. Štuple slúchadiel pohodlne držia v ušiach a poskytujú vám okrem špičkového zvuku tiež skvelé odhlučnenie pre naozaj ničím nerušené počúvanie.

Ovládač RemoteTalk

- Ďalšia vec, ktorá maximálne podporí užívateľské pohodlie, je integrovaný ovládač RemoteTalk so zabudovaným mikrofónom, takže môžete jednoducho vybavovať hovory, ovládať prehrávanie hudby, nastavovať hlasitosť alebo aktivovať Siri.

Špičkový zvuk

- Slúchadlá vám so svojou akustickou sústavou s dvoma budičmi poskytnú naozaj kvalitný, čistý, autentický a dynamický zvuk s čitateľnými výškami a pevne usadenými basmi.

Kľúčové vlastnosti

- Ultra ľahké bezdrôtové slúchadlá pre aktívny životný štýl, šport a voľný čas s výdržou až 12 hodín. Slúchadlá sú prevedené v jedinečnom dizajne na jednej šnúrke so špeciálnymi závesnými pružnými háčikmi pre naozaj dokonalé uchytenie. Slúchadlá sú odolné proti vode a proti potu a disponujú integrovaným ovládačom RemoteTalk so zabudovaným mikrofónom, takže môžete v kľude vybavovať hovory, ovládať prehrávanie hudby alebo môžete ľahko aktivovať Siri. Balenie slúchadiel obsahuje štyri rôzne veľkosti štuplov, takže sadnú naozaj každému. Podporujú technológiu Bluetooth Class 1. Režim Fast Fuel pre extrémne rýchle nabíjanie.

APPLE
MNN02ZM/A
190198115232

Tabuľka dát

Farba
Žltá
Typ slúchadiel
Štuple do uší
Použitie
Športové
Kategória
Apple slúchadlá
Model
Beats
Ovládanie hlasitosti
Áno
Prenos zvuku
Bezdrôtové
Obsahujú mikrofón
Áno