Plantronics SAVI W430-M, DECT bezdrôtová náhlavná súprava na jedno ucho s háčikom


225,46 €
s DPH

187.88 € bez DPH


Plantronics SAVI W 430A-M je profesionálny bezdrôtový headset systém, určený pre notebooky a pomocou softvéru pre telefóny a multimediálne PC. SAVI W430 ponúka najvyššiu kvalitu zvuku s technológiou DECT™, vstavaný USB adapt...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 82397-12


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Plantronics SAVI W 430A-M je profesionálny bezdrôtový headset systém, určený pre notebooky a pomocou softvéru pre telefóny a multimediálne PC. SAVI W430 ponúka najvyššiu kvalitu zvuku s technológiou DECT™, vstavaný USB adaptér a životnosť batérie s nízkou spotrebou energie pre dlhšiu dobu hovoru. Tieto DECT USB slúchadlá, ponúkajú výnimočnú HD-kvalitu hlasu a hands-free mobilitu pre maximálny komfort a spokojnosť. Optimalizované pre Microsoft Communicator.

Štýl nosenia: na jedno ucho, do ucha
Pripojenie: USB
Pripojenie k: PC
Zvuk: mono
PLANTRONICS
82397-12
5033588031673

Tabuľka dát

Použitie
Profesionálne