Plantronics CS540A headset Mono, DECT


215,00 €
s DPH

179.17 € bez DPH


Plantronics CS540 udáva nový štandard v oblasti bezdrôtovej komunikácie. Nový systém predstavuje najľahší DECT™ headset na trhu, nový aerodynamický dizajn,lepší výkon a rovnako skvelú spoľahlivosť. Bez ohľadu na to, aké sú vaše preferencie ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 84693-02


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Plantronics CS540 udáva nový štandard v oblasti bezdrôtovej komunikácie. Nový systém predstavuje najľahší DECT™ headset na trhu, nový aerodynamický dizajn,lepší výkon a rovnako skvelú spoľahlivosť. Bez ohľadu na to, aké sú vaše preferencie si s tromi rôznymi modelmi zo série vyberiete ten pravý, ktorý vyhovie vášmu osobnému štýlu. Užite si elegantný, moderný dizajn nového systému s vysokou kvalitou širokopásmového zvuku a bezdrôtovou mobilitou až do 120 metrov.

Štýl nosenia: na jedno ucho, cez hlavu, do ucha
Pripojenie: DECT Bezdrôtové pripojenie
Pripojenie k: telefónu
Zvuk: mono
PLANTRONICS
84693-02
5033588035541

Tabuľka dát

Použitie
Profesionálne