Skartovač Fellowes 425 Ci


2 525,69 €
s DPH

2104.74 € bez DPH


Skartovaný materiál:Papier, Kreditné karty, Sponky, CD a DVD médiá; Spôsob rezu:Kombinovaný; Stupeň utajenia:4
Dostupnosť: nie je skladom Kód: felsh425ci


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Profesionálny skartovací stroj pre väčšie kancelárie, pre 10 a viac osôb. Výkonný a bezpečný skartovač s veľkou kapacitou koša 114 l. Krížový rez 4 × 30 mm, kapacita skartovania 32 listov 70g papiera. Atraktívny dizajn. Elektronický štart/stop, funkcia spätného chodu. Intuitívny operačný systém - LED diódy informujúce o pretečení a odstránení koša. Skartovač je navrhnutý na nepretržitú prevádzku. Ľahko si poradí aj so skartovaním sponiek zo zošívačiek, kreditných kariet alebo CD a DVD. Bezpečnostná trieda podľa DIN 66399 - P4, bezpečnostná trieda karty DIN - T4, bezpečnostná trieda CD DIN - O3. Samostatný vstup na skartáciu CD alebo plastových kariet. Kolieska s aretáciou na jednoduchú manipuláciu. Rýchlosť skartovania do 4 m/min. Rozmery: 56 × 51 × 96 cm (ŠxHxV). Hmotnosť: 67 kg..
FELLOWES
felsh425ci
0043859627320

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Spôsob rezu
Kombinovaný
Skartovaný materiál
CD a DVD médiá
Kreditné karty
Papier
Sponky
Stupeň utajenia
4
Certifikováno NBÚ
Ne