Skartovač Fellowes 225 Mi


1 038,21 €
s DPH

865.17 € bez DPH


Skartovaný materiál:Papier, Kreditné karty, Sponky, CD a DVD médiá; Spôsob rezu:Pozdĺžny; Stupeň utajenia:5
Dostupnosť: nie je skladom Kód: felsh225mi


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Odolný skartovač s mikrorezom 2 × 12 mm pre stredne veľké kancelárie. Bezpečný a tichý skartovač má veľký 60 l zásobník. Skartovací výkon 18 listov 70g papiera. Atraktívny dizajn. Elektronický štart/stop, funkcia spätného chodu. Intuitívny operačný systém - LED diódy informujúce o pretečení a odstránení koša. Motor je navrhnutý na nepretržitú prevádzku. Zvládne skartovať sponky zo zošívačiek, kreditné karty alebo disky CD a DVD. Bezpečnostná trieda podľa DIN 66399 - P5, bezpečnostná trieda karty DIN - T5, bezpečnostná trieda CD DIN - O1. Bezpečnostný systém s priehľadným krytom pri vstupe chráni pred zranením - SPS System. Samostatný vstup na skartáciu CD alebo plastových kariet, odpad je oddelený v samostatnom boxe od skartovaného papiera, čo umožňuje triedenie odpadu. Blokovacie kolieska na jednoduchú manipuláciu. Rýchlosť skartovania 5 m/min. Rozmery: 45 × 44 × 79 cm (ŠxHxV). Hmotnosť: 37,7 kg..
FELLOWES
felsh225mi
0043859642729

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Spôsob rezu
Pozdĺžny
Skartovaný materiál
CD a DVD médiá
Kreditné karty
Papier
Sponky
Stupeň utajenia
5
Certifikováno NBÚ
Ne

Súvisiace produkty 1