Skartovač HSM Securio B32 (rez: pozdĺžny 3.9 mm | Vstup: 310 mm | DIN: P-2 (2) | papier, sponky, plast. karty, CD)


935,73 €
s DPH

779.78 € bez DPH


Skartovaný materiál:Papier, Kreditné karty, Sponky, CD a DVD médiá; Spôsob rezu:Pozdĺžny; Stupeň utajenia:2
Dostupnosť: nie je skladom Kód: SK01004


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Skartovačka strednej triedy so vstupom na papier formátu A3. Obsahuje všetky prvky moderných skartovačiek. Multifunkčný ovládač so svetelnými indikátormi, systém úspory energie EMCS, masívne nože na skartovanie papiera a kancelárskych sponiek, plastových kariet a CD/DVD. V prípade oddelenia nepapierového materiálu možno pod hlavu zasunúť záves s textilným vreckom. Priestor na odpad je navrhnutý so závesom s plastovým vreckom so zväčšeným objemom 82 l. Táto verzia je vhodná pre používateľov, ktorí uprednostňujú základný strih. HSM Securio B32 sa vyznačuje tichou prevádzkou, úspornosťou, zvýšeným výkonom a spoľahlivosťou. 36 mesiacov záruka na stroj, doživotná záruka na čepele. Stroj je vyrobený v Nemecku, s podporou dodávok náhradných dielov v prípade opravy..
HSM
SK01004
4026631025096

Tabuľka dát

Certifikováno NBÚ
Ne