Skartovač HSM Securio AF300 (rez: kombinovaný 4,5x30 mm | vstup: 240 mm | DIN: P-4 (3) | papier, sponky, plast. karty,


787,59 €
s DPH

656.32 € bez DPH


Skartovaný materiál:Papier, Kreditné karty, Sponky, CD a DVD médiá; Spôsob rezu:Kombinovaný; Stupeň utajenia:4
Dostupnosť: nie je skladom Kód: SK01044


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Moderný skartovací stroj s automatickým podávačom dokumentov. Papiere určené na skartáciu možno vkladať priamo do skartovacieho otvoru ovládaného fotobunkou alebo do zásobníka s kapacitou až 300 listov, ktorého obsah stroj po zatvorení automaticky spracuje. Zásobník je možné uzamknúť vložením disku FLASH do zásuvky po vložení papiera. Zásobník je uzamknutý, kým sa nespracujú všetky dokumenty. Odomknúť ho možno opätovným vložením toho istého disku FLASH do zásuvky. Zámok sa automaticky uvoľní, keď je zásobník prázdny. Zásobník je vybavený snímačom prítomnosti papiera. Zachytávanie dokumentov zabezpečujú rotujúce segmenty s technológiou nanogrip, ktoré sú spoľahlivé aj pri zachytávaní dokumentov vytlačených na nerovnomernom papieri. Konštrukcia stroja umožňuje súčasne skartovať papiere vložené do štrbiny a zároveň spracovávať dokumenty zo zásobníka. Masívne nože s krížovým rezom majú zvýšený stupeň utajenia. Dokážu spracovať papier s kancelárskymi sponkami, plastové karty a CD/DVD. Do nádoby na odpad môžete vložiť plastové vrecko (nie je potrebné). HSM Securio AF300 sa vyznačuje tichou prevádzkou, zvýšeným výkonom, spoľahlivosťou a úsporou energie v pohotovostnom režime (EMCS). 36 mesiacov záruka na stroj, doživotná záruka na čepele. Stroj je vyrobený v Nemecku, s podporou dodávok náhradných dielov v prípade opravy..
HSM
SK01044
4026631076494

Tabuľka dát

Certifikováno NBÚ
Ne