Skartovač HSM Securio B24 (rez: pozdĺžny 5.8 mm | Vstup: 240 mm | DIN: P-2 (2) | papier, sponky, plast. karty, CD)


662,12 €
s DPH

551.77 € bez DPH


Skartovaný materiál:Papier, Kreditné karty, Sponky, CD a DVD médiá; Spôsob rezu:Pozdĺžny; Stupeň utajenia:2
Dostupnosť: nie je skladom Kód: SK01000


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Základný skartovací stroj strednej triedy. Obsahuje všetky prvky moderných skartovačiek. Multifunkčný ovládač so svetelnými indikátormi, systém úspory energie EMCS, masívne nože na skartovanie papiera a kancelárskych sponiek, plastových kariet a CD/DVD. V prípade oddelenia nepapierového materiálu možno pod hlavu zasunúť záves s textilným vreckom. Do odpadkového koša s priezorom je možné umiestniť plastové vrecko (nie je povinné). Tento rez je vhodný pre používateľov, ktorí uprednostňujú základnú úroveň klasifikácie. HSM Securio B24 sa vyznačuje tichou prevádzkou, úspornosťou, zvýšeným výkonom a spoľahlivosťou. 36 mesiacov záruka na stroj, doživotná záruka na čepele. Stroj je vyrobený v Nemecku, s podporou dodávok náhradných dielov v prípade opravy..
HSM
SK01000
4026631025027

Tabuľka dát

Certifikováno NBÚ
Ne