Solarix Priemyselný konektor pre CAT6 UTP RJ45 IP67 SXRJ45-IN-6-UTP-BK


11,70 €
s DPH

9.75 € bez DPH


Typ komponenty:Spojka, rozdvojka, ostatné konektory; Prevedenie:CAT6; Tienenie:UTP
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 40001011
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Priemyselný konektor Solarix CAT6 UTP RJ45 IP67

Tieto konektory pre priemyselnú štruktúrovanú kabeláž Solarix sú určené na použitie v prostrediach, kde nie je možné použiť bežné prvky štruktúrovanej kabeláže z dôvodu prašnosti, vlhkosti, teploty alebo vibrácií.

Tieto konektory pre priemyselnú štruktúrovanú kabeláž Solarix sú určené na použitie v prostrediach, kde nie je možné použiť bežné komponenty štruktúrovanej kabeláže z dôvodu prašnosti, vlhkosti, teploty alebo vibrácií.Sú vyrobené z odolných materiálov a sú navrhnuté tak, aby spĺňali stupeň krytia IP67. Okrem zvýšenej odolnosti sa tieto komponenty systému Solarix vyznačujú vynikajúcim výkonom, maximálnou funkčnosťou a jednoduchou inštaláciou. Všetky komponenty spĺňajú alebo prekračujú požiadavky špecifikované v medzinárodných normách pre štruktúrovanú kabeláž TIA/EIA 568, ISO 11801 a EN50173. Konektory sú určené pre kábel typu licna.

Technické informácie
Kategória: Cat6
Podporované protokoly 1000BaseTX
Typ konektora: RJ45
Tienenie: Nie
Typ drôtu: Na Licn
Kontaktné pozície: 8p8c
Kontaktné pokrytie: 50 µ zlata
.
SOLARIX
40001011

Tabuľka dát

Záruka
60 Měsíc(ů)
Prevedenie
CAT6
Tienenie
UTP
Typ komponenty
Spojka, rozdvojka, ostatné konektory