4.64
  • 5
    44
  • 4
    14
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    1

Logitech MK850 Performance - bezdrôtová klávesnica a myš, kombo, US


99,28 €
s DPH

82.73 € bez DPH


ZVÝŠIŤ SVOJU PRODUKTIVITU. POHODLNÉ.Vychutnajte si novú úroveň pohodlia a produktivity so súpravou MK850 Performance Kit. Pracujte pohodlne vďaka polstrovanej opierke zápästia, zaoblenej klávesnici a tvarovanej myši. Bezproblémový multi...
Dostupnosť: skladom > 4 ks Kód: 920-008226
Predpokladaný dátum expedície: 28.03.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
ZVÝŠIŤ SVOJU PRODUKTIVITU. POHODLNÉ.
Vychutnajte si novú úroveň pohodlia a produktivity so súpravou MK850 Performance Kit. Pracujte pohodlne vďaka polstrovanej opierke zápästia, zaoblenej klávesnici a tvarovanej myši. Bezproblémový multitasking - prepínajte medzi obrazovkami pomocou klávesnice aj myši.

VYROBENÉ PRE POHODLIE
Nadštandardne veľká polstrovaná opierka zápästia a zaoblená klávesnica vám poskytnú podporu pri celodennom písaní. Nastaviteľné sklopné nožičky vám umožnia dosiahnuť ideálny uhol písania. A vďaka tvarovaniu a mäkkému pogumovanému povrchu vám myš pohodlne padne do dlane.
LOGITECH
920-008226
5099206066878

Tabuľka dát

Rozhranie
Bezdrôtové Bluetooth
Farba
Čierna
Kategória
Klávesnica + myš (Sety)
Lokalizácia
US
Multimediálne klávesy
Áno

Súvisiace produkty 6

Logitech Desk Mat Studio Series - podložka na stôl - šedá

Cena 16,21 €
skladom
PODLOŽKA LOGITECH DESK MAT – ŘADA STUDIOKrásná a pohodlná podložka na stůl s protiskluzovou základnou a provedením odolným proti politíVÁŠ PRACOVNÍ PROSTOR. VYMEZENÝ.Seznamte se s příslušenstvím, které posune váš pracovní pr...