Dell Accidental Damage 3Y - Služba náhodného poškodenia - Optiplex


8,74 €
s DPH

7.28 € bez DPH


Služba Accidental Damage (AD) Dell poistenie ochrany pred neúmyselným poškodením predstavuje poistnú zmluvu, ktorá Vám počas doby trvania poistenia poskytuje ochranu v podobe opravy alebo výmeny Vášho poisteného Dell z...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: O_3AD
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Služba Accidental Damage (AD)

Dell poistenie ochrany pred neúmyselným poškodením predstavuje poistnú zmluvu, ktorá Vám počas doby trvania poistenia poskytuje ochranu v podobe opravy alebo výmeny Vášho poisteného Dell zariadenia v prípade jeho neúmyselného poškodenia.
Službu je možné objednať max do 1 mesiaca od kúpi zariadenia DELL. Je potrebné zaslať obchodníkovi Service Tag zariadenia DELL na ktoré treba rozšíriť záruku.

Čo je poistené?
- Neúmyselné poškodenie Vášho Dell zariadenia.
- V prípade neúmyselného poškodenia opravíme alebo vymeníme Vaše Dell zariadenie počas obdobia poistného krytia podľa rovnakej alebo obdobnej špecifikácie ako originálne zariadenie.
- Poistná suma je hodnota Dell zariadenia.

Čo nie je poistené?
- Strata, krádež a nesprávne použitie
- Opotrebenie a kozmetické poškodenie, ktoré neovplyvňuje funkčnosť alebo výkonnosť zariadenia
- Porucha v dôsledku vady konštrukcie/dizajnu, materiálov alebo vyhotovenia
- Oprava externých zariadení a Dell príslušenstva, ktoré nie sú zabudované v alebo na základnej jednotke (napr. batérie nespadajúce pod záruku, externé reproduktory a klávesnice)
- Servis alebo oprava vykonaná niekým iným ako spoločnosťou Dell alebo autorizovaným poskytovateľom služieb Dell
- Toto poistenie sa nevzťahuje na žiadnu stratu alebo poškodenie nahratého alebo zakúpeného počítačového softvéru, uložených dát alebo antivírusového programu alebo externého príslušenstva, vrátane predinštalovaných prvkov
DELL
O_3AD

Tabuľka dát

Kategória
Rozšírenia záruky
Určenie
Pre desktopy
Typ záruky
Accidental Damage
Počet rokov
3