APC (2) roky - základ - zmluva o softvérovej podpore (NBRK0450/NBRK0550)


266,21 €
s DPH

221.84 € bez DPH


Software:Licencia
Dostupnosť: nie je skladom Kód: WNBWN002


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Zmluva s telefónnym operátorom zákazníka s otázkami inštalácie, nastavenia a konfigurácie. Softvérová podpora nie je súčasťou nákupu NetBotz

Vlastnosti a výhody:
Doprava zdarma: Program predĺženej záruky poskytuje možnosť bezplatnej dopravy, ktorá vám umožní získať potrebné diely bez ďalších nákladov.
Technická podpora: naši skúsení pracovníci technickej podpory sú pripravení odpovedať na vaše otázky. Môžete si byť istí, že pomoc bude k dispozícii vždy, keď ju budete potrebovať.
Vrátane náhradných dielov: niektoré servisné zmluvy zahŕňajú náhradné diely a komponenty. Pozrite si rozpis prác v rámci špecifikácií služby.
Možnosti trvania záruky: Viacročné možnosti ochrany podľa požiadaviek vašej firmy

Ďalšie informácie: Predĺžené záruky je potrebné zakúpiť pred uplynutím pôvodnej záruky výrobcu. Predĺžená záruka je neprenosná. Niektoré aspekty definície služieb na tejto webovej lokalite sa môžu líšiť v závislosti od lokality. V prípade nezhody medzi definíciou služby opísanou na tejto stránke a miestnou definíciou služby má prednosť miestna definícia. Ďalšie informácie vám poskytne váš certifikovaný obchodný zástupca spoločnosti APC..

APC
WNBWN002

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Software
Licencia