Predĺženie (1) ročnej zmluvy o softvérovej podpore a (1) ročnej záruky na hardvér (NBRK0450/NBRK0550)


257,52 €
s DPH

214.6 € bez DPH


Záruky a servisné služby:Predĺženie záruky pred koncom obdobia
Dostupnosť: nie je skladom Kód: WNBWN004


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Rozšírenie - Zmluva o podpore softvéru na 1 rok a záruka na hardvér na 1 rok (NBRK0450/NBRK0550) Vlastnosti a výhody: Bezplatná doprava: Program predĺženej záruky poskytuje možnosť bezplatnej dopravy, ktorá vám umožní získať požadované náhradné diely bez ďalších nákladov. Technická podpora: naši skúsení pracovníci technickej podpory sú pripravení odpovedať na vaše otázky. Môžete si byť istí, že pomoc bude k dispozícii vždy, keď ju budete potrebovať. Vrátane náhradných dielov: niektoré servisné zmluvy zahŕňajú náhradné diely a komponenty. Pozrite si rozpis prác v rámci špecifikácií služby. Možnosti trvania záruky Viacročné možnosti ochrany podľa požiadaviek vašej firmy Ďalšie informácie: Predĺžená záruka musí byť zakúpená pred uplynutím platnosti pôvodnej záruky výrobcu. Predĺžená záruka je neprenosná. Niektoré aspekty definície služieb na tejto webovej lokalite sa môžu líšiť v závislosti od lokality. V prípade nezhody medzi definíciou služby opísanou na tejto stránke a miestnou definíciou služby má prednosť miestna definícia. Ďalšie informácie vám poskytne váš certifikovaný obchodný zástupca spoločnosti APC..
APC
WNBWN004

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Záruky a servisné služby
Predĺženie záruky pred koncom obdobia