EPSON servispack 03 years CoverPlus Onsite service for SureColor SC-T5200


1 461,01 €
s DPH

1217.51 € bez DPH


K aktivaci je potřeba záruku zaregistrovat na linku níže. To activate the warranty purchase, you must register as soon as possible . Registering your EPSON CoverPlus Service pack is essential to receive the professional service of EPSON au...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: CP03OSSECD67


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
K aktivaci je potřeba záruku zaregistrovat na linku níže. To activate the warranty purchase, you must register as soon as possible . Registering your EPSON CoverPlus Service pack is essential to receive the professional service of EPSON authorized representative. To register your service packs please go to www.epson.eu/warranty enter your Unit details and when promoted your security number Full terms and conditions are also available on this site.
EPSON
CP03OSSECD67

Tabuľka dát

Typ
Pre tlačiarne