4.76
  • 5
    45
  • 4
    9
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1

Logitech Z533 - 2.1 systém reproduktorov so subwooferom


107,07 €
s DPH

89.23 € bez DPH


Multimediálne reproduktory Logitech Z533 posunú zážitok z počúvania vašej hudby, sledovanie filmov a hranie hier na novú úroveň vďaka dynamickým basom, ktoré sprostredkúva čelne smerovaný subwoofer a plno pásmové satelity o priemere 2,25" (...
Dostupnosť: skladom > 4 ks Kód: 980-001054
Predpokladaný dátum expedície: 19.04.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Multimediálne reproduktory Logitech Z533 posunú zážitok z počúvania vašej hudby, sledovanie filmov a hranie hier na novú úroveň vďaka dynamickým basom, ktoré sprostredkúva čelne smerovaný subwoofer a plno pásmové satelity o priemere 2,25" (5,7 cm). Logitech Z533 majú diaľkový ovládač na kábli, ktorý môžete umiestniť na vhodné miesto a mať tak ľahký prístup k hlavným ovládacím funkciám, ako sú napájanie, hlasitosť a basy, spolu s konektorom na slúchadlá a ďalším vstupom jack 3,5 mm.

Reproduktorový systém poskytuje mohutný akustický výkon s bohatými basmi a prekreslenými výškami, ktorý vyplní každý kútik vášho domova plným zvukom. Logitech z533 majú diaľkový ovládač na kábli, ktorý môžete umiestniť na vhodné miesto a mať tak ľahký prístup k hlavným ovládacím funkciám, ako sú napájanie, hlasitosť a basy, spolu s konektorom na slúchadlá a ďalším vstupom jack 3,5 mm.
Špičkový výkon 120 wattou

Vychutnajte si pôsobivý, výrazný zvuk vďaka reproduktorom, ktoré vám svojou koncepciou umožní ponoriť sa do vašich hier, hudby a filmov.
Reproduktor Z533 pre PC je vybavený dvoma 2,5-palcovými plnorozsahovými reproduktorovými meničmi s fázovou kalotou s 60 wattmi RMS výkonu.

Basy, ktoré ucítite
Vychutnajte si bohaté, dynamické basy vďaka subwooferu s otvorom na čelnej strane, vďaka ktorému ucítite každučký tón hudby.

Valcový port subwoofera s priemerom dva palce s obojstranným hrdlom vylepšuje nízkofrekvenčné odozvu.
Možnosť pripojenia viac zariadení

Umožňuje pripojenie až troch zariadení súbežne. Môžete ho používať ako reproduktor pre PC, ktorý je možné taktiež pripojiť k tabletu, šikovnému telefónu alebo televízora pomocou 3,5 mm zdierok alebo RCA vstupov.
Jeden 3,5mm vstup sa nachádza na ovládacom paneli – pre pripojenie mobilných zariadení. Jeden 3,5mm a jeden RCA vstup sa nachádza na zadnej strane subwoofera pre pripojenie PC, televízorov alebo herných konzol – PlayStation 3 alebo Xbox 360.

Ľahko prístupný ovládací panel
Ovládacie prvky na dosah ruky pre optimálne ovládanie reproduktora pre PC. Ovládací panel s káblom umiestnite tak, aby ste mali ľahký prístup k ovládaniu napájania, hlasitosti a basov.
Okrem ovládacích prvkov je panel vybavený 3,5 mm konektorom, pomocou ktorej ľahko pripojíte svoj chytrý telefón, tablet alebo MP3 prehrávač.
Možnosť pripojenia viac zariadení
Pripojte k ovládaciemu panelu slúchadlá a vychutnajte si hovory, hranie či počúvanie hudby, bez toho aby ste obťažovali osoby okolo.
Praktická zdierka pre slúchadlá sa nachádza na ovládacom paneli.

Pripojte adaptér Bluetooth Audio Adapter
Počúvajte hudbu z vašich bezdrôtových zariadení Bluetooth® – inteligentného telefónu, tabletu – pripojením adaptéra Logitech Bluetooth Audio Adapter (predávaný samostatne).
*Špecifikácia sa môže líšiť v závislosti na modeli
LOGITECH
980-001054
5099206058675

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
Reproduktory
NFC
Nie
Voděodolný
Nie
Systém
2.1
Displej
Nie
Čítačka pamäťových kariet
Nie
Prenos zvuku
Drôtové
Rozhranie (vstupný konektor)
Jack (3,5mm)
Mikrofón (HandsFree)
Nie
Rádio
Nie
Ďiaľkové ovládanie
Nie
Výkon zostavy [W]
60
Chromecast
Nie
Rádiofrekvenčné FM
Nie

Súvisiace produkty 1

Logitech Bluetooth Audio Adapter

Cena 42,29 €
skladom
Bluetooth prijímač pre audio zariadenia- zariadenie dovoľuje prehrávať vašu hudbu bezdrôtovo cez Bluetooth- dosah Bluetooth je až 15 metrov- použiteľné pre väčšinu reproduktorov PC, domácich stereo systémov alebo ...