4.8
  • 5
    21
  • 4
    3
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0

dbramante1928 - Puzdro Lynge pre iPhone 13 Pro, tan


16,50 €
s DPH

13.75 € bez DPH


Toto puzdro a peňaženka 2 v 1 so svojou výnimočnou funkčnosťou bolo krásne navrhnuté na použitie buď ako ultratenké ochranné puzdro proti nárazu, alebo štýlovou peňaženkou bohatou na funkcie, alebo oboje. Navrhnuté v Dánsku spoločnosťou ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: LY61GT001318
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Toto puzdro a peňaženka 2 v 1 so svojou výnimočnou funkčnosťou bolo krásne navrhnuté na použitie buď ako ultratenké ochranné puzdro proti nárazu, alebo štýlovou peňaženkou bohatou na funkcie, alebo oboje. Navrhnuté v Dánsku spoločnosťou Climate Positive Company, chráňte svoje zariadenie a planétu pomocou tohto ekologického puzdra a peňaženky 2 v 1, ktoré je bohaté na funkcie.



Táto peňaženka a puzdro  2 v 1, vyrobená ručne z luxusnej lícovej kože, s odnímateľnou kolískou chrániacou pred nárazom a ochrannou proti nárazu, bude pri používaní vytvárať krásnu patinu. Láskavo vytvorené z trvalo udržateľných materiálov s dlhou životnosťou pre tých, ktorí chcú do svojho každodenného života vniesť štýl, ochranu a organizáciu bez námahy.


DBRAMANTE1928
LY61GT001318
5711428013187

Tabuľka dát

Typ
Puzdro
Farba
Hnedá
Kategória
Púzdra, kryty
Určenie
Pre Apple
Určené pre
iPhone 13 Pro

Súvisiace produkty 2

dbramante1928 - Puzdro Copenhagen Slim pre iPhone 13 Pro, tan

Cena 16,50 €
skladom
Copenhagen Slim, ktorý premení váš telefón na toto príslušenstvo, je oveľa viac než len štýlové a nárazuvzdorné puzdro na peňaženku. Navrhnuté v Dánsku spoločnosťou Climate Positive Company, chráňte svoje zariadenie a planétu pomocou toh...