Cu-Be Pouzdro s magnetem Xiaomi Note 9T Gold


15,99 €
s DPH

13.32 € bez DPH


Smart Magnet je perfektní kombinací ochrany a elegance. Kryt je vyroben z odolného materiálu se zajímavou texturou a je příjemný na dotek. Výrobek má měkký vnitřek, který chrání displej před poškrábáním a praktickou kap...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 8595680425783
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Smart Magnet je perfektní kombinací ochrany a elegance. Kryt je vyroben z odolného materiálu se zajímavou texturou a je příjemný na dotek. Výrobek má měkký vnitřek, který chrání displej před poškrábáním a praktickou kapsu na karty nebo bankovky. Pouzdro je uzavřeno magnetem, který je skrytý pod krytem. Kromě toho lze z pouzdra vytvořit funkční stojánek pro Váš přístroj. * Obrázek je pouze ilustrační a zobrazuje stejné pouzdro pro jiný model telefonu. Výřezy na fotoaparát a konektory jsou dle daného telefonu.
NONAME
8595680425783
8595680425783

Tabuľka dát

Záruka
24
Barva pouzdra
Zlatá
Materiál pouzdra
Kombinace více materiálů
Pouzdro pro modelovou řadu
Xiaomi Redmi Note 9T
Typ pouzdra
Flipové - stojánek
Pouzdro pro značku mobilu
Xiaomi