Samsung priehladny zadný kryt so stojanom pre S21 Ultra Transparent


21,20 €
s DPH

17.67 € bez DPH


Kvalitný, odolný a pri použití takmer neviditeľný ochranný kryt určený pre zadnú časť vášho smartfónu je perfektným doplnkom, vďaka ktorému sa vyhnete nechcenému opotrebovaniu. Pri vývoji puzdro prešlo tým najnáročne...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: EF-JG998CTEGWW
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Kvalitný, odolný a pri použití takmer neviditeľný ochranný kryt určený pre zadnú časť vášho smartfónu je perfektným doplnkom, vďaka ktorému sa vyhnete nechcenému opotrebovaniu. Pri vývoji puzdro prešlo tým najnáročnejším testovaním a spĺňa mimoriadne prísne štandardy.

Ak svoj smartfón často používate na prehrávanie filmov alebo prezentáciu snímok urobených fotoaparátom, využite integrovaný stojan, ktorý spríjemní sledovanie vo vyhovujúcej polohe. Puzdro sa vyznačuje tenkým spracovaním s presne padnúcimi výkrojmi.

Tenké a odolné spracovanie
Možnosť využitia stojanu
Dokonalá ochrana
SAMSUNG
EF-JG998CTEGWW
8806090962479

Tabuľka dát

Farba
Priehľadná
Určenie
Pre smartfóny
Kompatibilné s
Galaxy S21 Ultra