Samsung Flipové púzdro S View A32 LTE biely


32,66 €
s DPH

27.22 € bez DPH


- Flipové puzdro s okienkom- Jednoduché ovládanie telefónu, správa upozornení a hudby- Antimikrobiálna ochrana krytu- Flipové puzdro S View je pokryté antimikrobiálnou vrstvou, čím zabraňuje mikrobiálnemu rastu a p...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: EF-EA325PWEGEE


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
- Flipové puzdro s okienkom
- Jednoduché ovládanie telefónu, správa upozornení a hudby
- Antimikrobiálna ochrana krytu
- Flipové puzdro S View je pokryté antimikrobiálnou vrstvou, čím zabraňuje mikrobiálnemu rastu a prispieva k ochrane proti niektorým baktériám. Takže sa nemusíte obávať baktérií a môžete sa bezstarostne zamerať na to, čo je vo vašich rukách.

Flipové puzdro S View na Galaxy A32 má vo vnútri skryté vrecko, v ktorom môžete nosiť svoje často používané karty na každý deň.

Vďaka svojmu tenkému, ale robustnému dizajnu poskytuje flipové púzdro S View na Galaxy A32 ochranu zo všetkých strán.

Vďaka priehľadnému mini oknu a inteligentnému senzoru umožňuje flipové puzdro S View prijímať hovory, zobrazovať upozornenia a používať ďalšie kľúčové funkcie bez toho, aby ste ho museli otvárať.
SAMSUNG
EF-EA325PWEGEE
8806092052598

Tabuľka dát

Farba
Biela
Určenie
Pre smartfóny
Kompatibilné s
Galaxy A32